4.4 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
RSJärvakandi Open / Toomas Kivilo mälestusvõistlusel selgusid parimad

Järvakandi Open / Toomas Kivilo mälestusvõistlusel selgusid parimad

Vibuklubi Ilves.

Järvakandis peeti augusti esimesel nädalavahetusel Baltikumi suurim rahvusvaheline vibuturniir Järvakandi Open / Toomas Kivilo mälestusvõistlus, mis toimus juba 48. korda. Võistlejaid oli kokku kaheksast riigist, üle 80 vibulaskuri. Vaatamata karmidele ilmastikuoludele olid tulemused head ja kõik võistlejad lõpetasid võistluse.

Auhindu jagati eelringide, individuaalsete, segavõistkondlike ja võistkondlike duellide eest. Lisaks toimus Kollase Laskmine, kus sportvibu ja plokkvibu auhinnaks oli uus vibuvarustuse valmistaja Hoyt vibu, kadettide täpseimale laskurile pani auhinna välja Falco vibupood.
Laupäeval lasti eelringid, Kollase Laskmine ja võistkondlikud duellid; pühapäeval selgitati parimad võistkondlikes arvestustes ja individuaalduellides.
Laupäev oli Järvakandi Vibuklubi Ilves võistkondadele edukas. Võistkonnavõistluses saavutas Järvakandi Ilvese naiskond koosseisus Bessi Kasak, Triinu Lilienthal, Reena Pärnat esimese koha ja meeskond saavutas koosseisuga Taavi Ennemuist, Karl Kivilo, Vladas Sigauskas teise koha. Segavõistkonna olümpiaringides võttis Ilves kaksikvõidu – esimese koha võitis Ilves I võistkond koosseisus Pärnat-Sigauskas ja teise koha Ilves II koosseisus Lilienthal-Kivilo.
Individuaalses arvestuses sportvibu meeste klassis saavutas Vladas Sigauskas neljanda koha; Aivo Agu, Taavi Ennemuist ja Karl Kivilo lõpetasid võistluse 9. kohaga. Sportvibu naiste klassis lõpetas Reena Pärnat 5. kohaga, Bessi Kasak 7., Triinu Lilien­thal 8. ja Anneli Preimann 9. kohaga. Plokkvibu meeste klassis saavutas Priit Viher 9. koha. Võistluse saame lugeda edukalt kordaläinuks nii korralduse kui ka tulemuste poolest.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare