Jõutükid Rapla Konsumi juures

2

Katri Reinsalu / foto: Siim Solman

Viimastel suvedel on Raplas pea iga suurema poe juurde mõni turulett end üles sättinud. Pakutakse head võimalust kaupluse külastamise kõrvalt kiiresti ja mugavalt kodumaised värskeid marju osta. Ka Rapla kesklinna Konsumi juurde on selline lett end sisse seadnud. Täna hommikul oli aga üllatus suur, kui selgus, et marju välja sättida ei saa, sest lett on öö jooksul kummuli kukkunud ja takistab parasjagu liiklust poe ees. Võib arvata, et omaalgatuslikult see sellisesse asendisse ei saanud. Soojad suveõhtud on ilmselt nii mõnegi aktivisti vere vemmeldama ajanud ja jõutükke tegema innustanud.

Rapla Tarbijate Ühistu esimees Väino Sassi ütleb, et lett sai taas jalule aidatud. Õnneks on see puidust ja võrdlemisi kerge ning seetõttu suuremat kahju lett ei kannatanud. Kaameratega on hetkel kaetud vaid Konsumi siseruumid, mis teeb pahategijate tabamise keeruliseks. Samal ajal jagab Sassi infot, et peagi paigaldatakse ka õue kaamerad.

uuemad vanemad enim hinnatud
Raplakas...
Külaline
Raplakas...

Aga miks ei ole midagi kuulda poe süütajast,kuigi süütaja isik ammu teada?Miks vaikitakse? 7

kohalik
Külaline
kohalik

kui on karistamatuse tunne,siis need jõumängud ei lõpegi,Reede õhtul või öösel keerati Karmani esise parkla liiklusmärgid selliselt,et igas sissesõidu kohas oli sissesõidukeeld.Karmani süütamisest tahaks aga rohkem teavet,st.mis karistus süütajale-süütajatele määrati. 8