Kiireimaid aegu näitasid Kaur Kase ja Galina Bernat

0

Siim Jõgis / foto: erakogu

Pühapäeval, 30. juulil toimus iga-aastane jooksuvõistlus Pirgu poolmaraton. Kõikide distantside ja vanusegruppide peale kokku osales üle neljakümne jooksja.
Meeste arvestuses näitas 21,1-kilomeetrisel distantsil kõige kiiremat aega Kaur Kase, kes läbis poolmaratoni ühe tunni 17 minuti ja 29 sekundiga. Üks minut ja kümme sekundit pärast Kase finišeerimist ületas lõpujoone Aleksandr Kuleshov. Tema aeg oli 1:18.39. Kolmandana lõpetanud Timmo Tammemäe kaotas võitjale juba üheksa minutiga. Tema aeg oli 1:26.30.
Naiste arvestuses läbis poolmaratoni kõige kiiremini Galina Bernat, kelle aeg oli 1:46.23. Lea Lohk oli teisena finišis ajaga 1:52.10. Naistest näitas kolmandat aega Marie Tammemäe – 1:55.07. Lisaks võisteldi ka lühemal ehk üheksakilomeetrisel distantsil. Laste jooksu pikkus oli 1,5 kilomeetrit.