-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSNõlvak ja Tiisaar võitsid karjääri parimal EEVZA turniiril hõbeda

Nõlvak ja Tiisaar võitsid karjääri parimal EEVZA turniiril hõbeda

Raplamaa Sõnumid / foto: Siim Solman.

Eesti rannavõrkpallurid Kusti Nõlvak ja Mart Tii­saar pälvisid Ida-Euroopa Võrkpalliassotsiatsiooni (EEVZA) Pärnu osavõistlusel hõbemedali.
Enne kodust turniiri oli Gerardo’s Toys rannavolle paar Kusti Nõlvak – Mart Tiisaare senise karjääri parimateks EEVZA turniirideks mullu Harkivis ja Batumis toimunud osavõistlused, mis mõlemad lõpetati viienda kohaga. Nüüd saavad nad oma CV-sse lisada ka sarja poodiumikoha, kirjutab volley.ee.
“Muidugi on kehv enesetunne, kui lõpetada kaotusega, ent kokkuvõttes tegime Pärnus väga hea turniiri. Kodupubliku ees oli väga hea mängida ja suutsime siin võita paare, kellele oleme eelnevalt alati alla jäänud,” lausus Tiisaar.
Alagrupis noppisid valitsevad Eesti meistrid kolm võitu. Veerandfinaalis oldi 22:20, 21:13 üle Venemaa paarist Anton Safonov ja Anton Sarajev, kusjuures avageimi lõpetas Nõlvak kahe järjestikuse ässpallinguga. Poolfinaalis oli Nõlvaku ja Tiisaare vastaseks Ukraina paar Sergei Popov ja Aleksei Denin. Matš vältas 36 minutit ja lõppes eestlaste 21:17, 21:16 paremusega. Finaalis seisis ees Balti duell, kus Nõlvak ja Tiisaar läksid vastamisi leedukate Lukas Kazdailise ja Arnas Rumševiciusega. Ülimalt tasavägise kohtumise mõlemad geimid lõppesid paraku vastaste 21:19 paremusega.
“Sellise tuulega oli kogu turniir paras servimäng. Mõlemad geimid olid sarnase ülesehitusega, kus vastased lõid lõpus väga julget ning riskeerivat pallingut ja õnnestusid,” rääkis Nõlvak.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare