11.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSRaplamaa JK naasis suvepausilt väärt viigipunktiga

Raplamaa JK naasis suvepausilt väärt viigipunktiga

Siim Jõgis / foto: Siim Solman

Pärast kuu pikkust suvepausi tehti uuesti algust Eesti jalgpallimeistrivõistluste teise liiga mängudega.

Lõuna/Lääne piirkonnas mängiv Raplamaa JK alustas sügisringi mänge võõrsil 57 pealtvaataja silme all Türi Ganvix JK vastu. Samad võistkonnad läksid Valtu kunstmuruväljakul vastamisi ka märtsis. Toona võitis Raplamaa JK 1:0. Seekord mängisid meeskonnad Türi linnastaadionil 0:0 viiki.
Pühapäeval, 30. juulil toimunud kohtumises oli selgelt domineerivam pool Türi Ganvix JK. Nemad valdasid rohkem palli ning lõid rohkem väravavõimalusi. Kui vaadata poole hooaja peal liigatabelit, oli selline mängupilt ka loogiline. Türi asub neljateistkümne võistkonna seas neljandal ning Raplamaa JK kümnendal kohal. Siiski pidas külaliste kaitse vastu ning oma värav hoiti puhtana.


“Palav ilm oli ja energia sai meestel lõpuks otsa. Õnneks pidasime vastu,” ütles kaptenipaela kandnud ründaja Tanel Oeselg. Väravale oli selgelt lähemal kodumeeskond. Ühe korra sahistasid nad ka võrku, aga kohtunik jättis suluseisu tõttu värava lugemata. Nappe olukordi oli veel. Oeselg ütles, et Raplamaa JK jaoks oli tegemist väga väärtusliku viigipunktiga.
Külaliste seisu muutis keerulisemaks veel see, et neil oli protokolli kohaselt kasutada kõigest kaks vahetusmängijat, kellest kumbki mängu ei sekkunud. Raplamaa JK mängis terve kohtumise koosseisus Rando Pajus (väravavaht), Ken Krister Maalinn, Ravel Toome, Siim-Sten Palm, Tanel Oeselg, Tenno Samuel, Raigo Noode, Hendrik Väli, Oliver Andres, Olavi Andres ja Kristjan Nõulik.
Oeselg ütles, et selle tulemuse pealt on enesekindlus enne järgmist mängu kõrge. Siis tuleb ka tavapäraselt kaptenipaela kandev Alo Bärengrub tagasi.
Järgmise mängu peab Rapla­maa JK pühapäeval, 6. augustil Rapla ühisgümnaasiumi staadionil. Vastaseks on Viljandi JK Tulevik U21. Kui samad meeskonnad mängisid märtsis Viljandis, võitsid väljakuperemehed 5:3. Nüüd avaneb võimalus revanš võtta.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare