3.8 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
RSVIDEO: Sõlmiti ühiste kavatsuste protokoll tennise sisehalli rajamiseks Raplasse

VIDEO: Sõlmiti ühiste kavatsuste protokoll tennise sisehalli rajamiseks Raplasse

Siim Jõgis / foto, video: Siim Solman

Kolmapäeva, 23. augusti õhtupoolikul sõlmiti kolmepoolne ühiste kavatsuste protokoll, mille tulemusena peaks Raplasse kerkima tennise sisehall. Jõe tänava tenniseväljakul toimunud pidulikul allkirjastamisel osalesid Rapla tenniseklubi esindajana Donatas Narmont, Rapla valla Kultuuri- ja spordikomisjoni esimees Väino Sassi ja Sadolin spordihoone esindajana Heiti Vahtra.

Uue halli asukohana on välja valitud Sadolin spordihoone kõrval asuv krunt. Sisehalli rajamine on Rapla tenniseklubi plaanides olnud juba pikka aega. See võimaldaks läbi viia nii treeninguid kui turniire aastaringselt. Praegu toimuvad Rapla tenniseklubi võistlused ja treeningud Jõe tänava tenniseväljakutel, mida saab kasutada vaid soojal ajal. Praegu on klubil 44 liiget ja klubi egiidi all toimub igal aastal ligikaudu 20 võistlust. Rajatavasse halli plaanitakse rajada kolm või neli tenniseväljakut ning kaks sulgpalliväljakut. Plaanide kohaselt rajatakse need vastavalt rahvusvahelistele nõuetele, mis võimaldaks läbi viia suuremaid võistlusi. Sisehalli ehitamisega kaasneb ka uute parkimiskohtade rajamine. Ühe kava kohaselt ehitatakse parkla halli alla.

Valmimise täpset ajakava protokollis kirjas ei ole, kuid mainitud on, et see rajatakse võimalikult mõistliku aja jooksul. Täpsemad finantskohustused lepitakse kokku hiljem. Rapla valla Kultuuri- ja spordikomisoni esimees Väino Sassi ütles, et ühiste kavatsuste protokolli allkirjastamine oli stardipauk teekonnale, et ühel hetkel plaanitav sisehall valmis saaks. “Oluline on ka see, et noored saaksid koolis tennisemängu proovida,” sõnas Sassi. Plaani kohaselt saab seal hakata läbi viima ka kehalise kasvatuse tunde, et õpilastele tennise põhitõdesid õpetada. Protokollis seisab, et tennise sisehalli rajamine aitab kaasa Rapla valla kui spordilembese valla kuvandi loomisele.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare