-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSJärvakandi Ilvese laskurid tegid Eesti meistrivõistlustel võimsa esituse

Järvakandi Ilvese laskurid tegid Eesti meistrivõistlustel võimsa esituse

Vibuklubi Ilves / foto: erakogu.

Möödunud nädalavahetusel, 2.-3. septembril toimusid Türil Eesti meistrivõistlused olümpiaringi harjutuses, kust kuldmedali tõid koju sportvibu klassis Reena Pärnat ja sportvibu naiskond koosseisus Reena Pärnat, Triinu Lilienthal ja Bessi Kasak.

Sportvibu meeste finaali võitja selgitamiseks pidi laskma lausa kaks lisanoolt. Mõlemad lasid võrdselt kuni viimase nooleni, millega Karl Kivilo (Järvakandi Ilves) tabas 9 ja vastane H. Õun 10. Juunioride klassi kuuluv Karl Kivilo sai seega täiskasvanute Eesti meistrivõistluste hõbemedali. Klubikaaslased Aivo Agu ja Taavi Ennemuist lõpetasid võistluse 17. kohaga.
Sportvibu naiste klassis võitis eelringi kadettide klassi kuuluv Triinu Lilienthal, kes püstitas 637 punktiga uue Eesti juunioride rekordi. Klubikaaslased Lilienthal ja Pärnat (mõlemad Järvakandi Ilves) alistasid kõik oma vastased ning kohtusid kullafinaalis. Ülimalt tasavägises duellis jäi 6:4 seisul peale kogenenum Reena Pärnat. Bessi Kasak ja Anneli Preimann lõpetasid võistluse 9. kohaga. Plokkvibu meeste klassis lasi Priit Viher isikliku rekordi ja kokkuvõttes 6. koht.
Sportvibu võistkondade arvestuses oli Järvakandi Ilvese naiskond koosseisus Reena Pärnat, Triinu Lilien­thal, Bessi Kasak võitmatu. Kõik oma vastased alistati seisuga 6:0, millega nad võitsid tasuks kuldmedali. Sportvibu meeskond koosseisus Aivo Agu, Taavi Ennemuist, Karl Kivilo võitis Järvakandi Ilvesele hõbemedali.
Segavõistkondade arvestuses oli Järvakandi Ilves esindatud kolme võistkonnaga. Parima tulemuse saavutas Järvakandi Ilvese võistkond koosseisus Karl Kivilo ja Triinu Lilienthal, kes näitasid head laskmist ning võitsid pronksmedali. Laupäeval selgitati Eesti meistrid ka vaistuvibu klassis, kus vanameister Eve Kivilo võitis hõbemedali. Juba sel nädalavahetusel toimuvad Eesti noorte meistrivõistlused ja loodame, et meie noored esinevad seal hästi.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare