9.4 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSRaplamaa JK mängis FC Flora noortega 1:1 viiki

Raplamaa JK mängis FC Flora noortega 1:1 viiki

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Raplamaa JK võõrustas teise liiga lõuna/läänepiirkonna 21. voorus Tallinna FC Flora U19 meeskonda ning välja mängiti 1:1 viik.

Laupäeval, 16. septembril Rapla ühisgümnaasiumi staadionil toimunud kohtumist läksid 21. minutil juhtima külalised. Mängu esimese värava lõi FC Flora U19 poolkaitsja Marten Aun. Vastaste eduseis kestis kõigest viis minutit. 26. minutil seadis viigiseisu jalule Kristjan Nõuliku tabamus. Raplamaa JK poolkaitsja Raigo Noode andis keskväljalt pika söödu üle vastaste kaitseliini ning Nõulik jõudis pallini esimesena. Ta pääses vastaste väravavahi Kristen Lapaga üks ühe vastu ning saatis palli väravasse. Lapa sai küll näpud vahele, ent väravast mööda ta palli suunata ei suutnud.
Kristjan Nõulik ütles, et viigipunktiga rahule jääda ei saa, sest Raplamaa JK-l avanes kohtumise jooksul rohkem võimalusi ning reaalne oleks olnud võtta ka võit. Siiski tuli leppida viigiga. Samas võis seda pidada ka positiivseks tulemuseks, sest eelmises voorus enne laupäevast kohtumist oli Raplamaa JK võõrsil kaotanud Pärnu Jalgpalliklubile 0:8. Nõulik ütles, et FC Flora U19 vastu oli see kaotus juba unustatud ja uuele mängule mindi värskelt peale.
Nõuliku enda jaoks oli laupäevane värav sel hooajal juba üheteistkümnes. See teeb temast Raplamaa JK kõige resultatiivsema mängija. Teise liiga lõuna/läänepiirkonnas on ta selle tulemusega üheksandal kohal. Ta ütles, et ei ole võimalikult suure hulga väravate löömist endale eraldi eesmärgiks seadnud. “Ma mängin meeskonna heaks. Kui on vaja sööta, annan söödu ja kui on vaja peale lüüa, siis löön. Ega need väravad ei ole individuaalse meisterlikkuse pealt tulnud. Meeskonnakaaslased on jaganud häid sööte,” ütles Nõulik.
Raplamaa JK mängis Tallinna FC Flora U19 vastu järgnevas koosseisus: väravavaht Kristjan Pallav, kaitseliin Alo Bärengrub, Tenno Samuel, Ken Krister Maalinn, Priit Põldmaa, poolkaitses Siim-Sten Palm, Raigo Noode, Ravel Toome, ründeliinis Oliver Andres, Hendrik Väli ja Kristjan Nõulik. Teisel poolajal sekkusid vahetusest Karl Tamme ja Tanel Oeselg.
Viigipunkt annab Raplamaa JK-le teise liiga lõuna/läänepiirkonna tabelis 30 punktiga seitsmenda koha. Seni on Raplamaa JK võitnud üheksa, mänginud viiki kolm ja kaotanud samuti üheksa kohtumist. Hooaja lõpuni jääb veel viis vooru. Järgmise mängu peab Raplamaa JK pühapäeval, 24. septembril võõrsil JK Taba­salu vastu.

 

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare