0.5 C
Rapla
Neljapäev, 18 apr. 2024
RSHostel Angels lõpetas tegevuse

Hostel Angels lõpetas tegevuse

Katri Reinsalu / foto: Siim Solman.

Eelmise aasta aprillis avas Rapla kesklinnas aadressil Viljandi mnt 6 oma uksed majutusasutus Hostel Angels. Täna tuleb paraku teatada, et hostel on oma uksed sulgenud ja üüripinna vabastanud.
Hosteli kasutada oli viis magamistuba ning ühtekokku mahtus ööbima 22 inimest. Omanik Mait Mäekask pidas veidi rohkem kui aasta tagasi asukohta heaks, sest selle vahetus läheduses on kõik Rapla söögikohad ja meelelahutusasutused.
Üürileandja Aavo Pärnsalu sõnul lõpetas majutusasutus oma töö sel lihtsal põhjusel, et talvisel ajal on kliente sedavõrd vähe, et äramajandamine muutus võimatuks. Ta lisas, et tänaseks on ruumid 99% ulatuses vabastatud. Hostelis kasutusel olnud mööbli müüb omanik maha.
Pärnsalu lisas, et ruumid kindlasti tühjaks ei jää. Täna on uued huvilised juba olemas, aga nimesid majaomanik veel välja ütlema ei hakanud. Enne, kui nad saavad end sisse seada, tuleb ruume veidi remontida ja uutele tegevustele kohandada.
Ta täpsustas, et enne oldi seda meelt, et kõik hosteli all olnud ruumid tuleks ühele rentnikule anda, aga täna on see muutunud. Pärnsalu näeb, et sellel pinnal võiks tegutseda kuni viis rentnikku. Vähemalt pool ruumidest on juba ära lubatud, kuid osa ootab veel uusi üürilisi.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare