7.7 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSKohila VK/E-Service loodab selle nädalaga koosseisu paika saada

Kohila VK/E-Service loodab selle nädalaga koosseisu paika saada

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Oktoobris saavad Kohila võrkpallinaiskonna jaoks alguse nii Eesti meistrivõistlused kui ka Balti liiga mängud. Seni pole väga palju uudiseid Eesti meisternaiskonna koosseisu kohta tulnud. Naiskonna mänedžer Ingrid Kangur ütles, et see on sihilikult nii planeeritud, et mängijad tehakse avalikuks, kui terve koosseis on paigas. Paremal juhul võib see juhtuda käesoleva nädala lõpuks.
Selge on see, et tänavune hooaja ettevalmistus ja naiskonna komplekteerimine on läinud keerulisemalt kui varem. Kas või selle pärast, et naiskonnas ei jätka Kertu Laak, kes on üks Kohila naiskonna põhimängijaid ja rünnakuliider olnud juba mitu viimast aastat. Tema karjäär jätkub Soome meisternaiskonna Salo Viesti ridades.
Ingrid Kangur ütles, et loomulikult teeb see koosseisu komplekteerimise keerulisemaks. Samas ei ole põhjust kurvastada, sest kogu Kohila võrkpalliklubi tahtis tema sõnul näha, et oma kasvandik teeb järgmise sammu tugevamasse liigasse. “Nüüd on võimalus uutel noortel mängijatel esile tõusta,” sõnas Kangur.
Möödunud nädalavahetusel tuli välja Balti liiga hooaja kalender. Enamik Kohila kodumänge toimuvad oktoobris, novembris ja veebruaris. Üks kodumäng on ka jaanuaris. Möödunud hooajal sai Kohila VK/E-Service Balti liigas hõbemedalid. Nüüd alustatakse jahti medalitele oktoobris, kui kodusaalis võõrustatakse Läti naiskondi RSU/MVS ja Jelgava/LU. Kohtumised peetakse vastavalt 21. ja 22. oktoobril.
Varasematel aastatel on Kohila naiskond käinud hooajaeelsetel kontrollturniiridel Soomes, aga tänavu kontrollmänge planeeritud ei ole. Naiskonna toetajad on võrreldes varasemaga suures osas samad ja ka nimisponsor on jäänud samaks. Algaval hooajal kannab naiskond nime Kohila VK/E-Service. Kuigi koosseis loodetakse paika saada käesoleva nädala jooksul, on tegelikult sellega aega 14. septembrini. Hiljemalt siis tuleb koosseis registreerida Eesti võrkpalliliidus.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare