4.9 C
Rapla
Teisipäev, 16 apr. 2024
RSKohila VK/E-Service’i koosseis hakkab vaikselt selguma

Kohila VK/E-Service’i koosseis hakkab vaikselt selguma

Ingrid Kangur / fotoSiim Solman.

Kohila võrkpalliklubi naiskonna hooaeg on algamas. Komplekteerimisega veel päris lõpuni ei ole jõudnud, sest välismängijate palkamiseks otsime veel võimalusi. Hetkel on kirjas üheksa mängijat, neist kuus päris meie enda kasvandikud.
Põhisidemängija on TTÜ võistkonnast Egle Püvi, temporündaja tartlane Agnes Karm (mängis ka eelmisel hooajal Kohilas), kaks temporündajat (Hanna-Loore Õunpuu, Anni-Ly Abel), nurgaründajad (Käroli Kärdi, Merike Errit, Kaisa Siimann) ja liberod (Katleen Kangur, Andra Aavik). Lisaks on meil valmis vaadatud mõned välismängijad, kelle seast teeme valiku vastavalt sellele, millised võimalused on. Üks atraktiivsemaid on Senegali diagonaalründaja, kes mängis kaks eelmist hooaega Soomes. Silmapiiril on veel üks Bulgaaria võrkpallur.
Naiskond hakkab mängima koos viiendat aastat, on neljakordne Eesti meister, kolm korda on saadud Baltimaade kuld ja ükskord hõbe ning kaks korda Eesti karikavõistluste kuld ja kaks korda hõbe. Esimene aasta oli erakordselt võimas, saime kõik tiitlivõidud, mis oli võimalik. Sel hooajal proovime saavutust korrata. Kohila VK/E-Service hakkab mängima Eesti meistri- ja karikavõistlustel ning Balti liigas. Hooaeg algab oktoobris.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare