6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSPereisa ehitas Kelba külla bussiootepaviljoni

Pereisa ehitas Kelba külla bussiootepaviljoni

Katri Reinsalu /foto: Siim Solman.

Suve jooksul said Rapla valla bussipeatused malevanoorte käe all hoopis rõõmsama triibulise väljanägemise. Ka Kelba külla on hiljuti üks rõõmus bussiootepaviljon tekkinud. Triipude asemel kaunistavad seda küll täpid, kuid need ei ole paviljoni seintele malevasuve raames saanud. Paviljoni ehitas oma lapsele hoopis kohalik külaelanik.
Vello Mäekivi ütles, et paviljon sai valmis eelmise nädala lõpus. Selle ehitamiseks kulus tal umbes nädalake. Materjali soetas ta saekaatrist. Paviljoni paigaldamisel tulid appi kaks tublit naabrimeest.
Vello töötab ise bussijuhina ja ütles, et talle jäid silma kenad ootepaviljonid teistes paikades. Nii mõtleski mees, et teeb enda külla ka ühe.
Valla poole abi saamiseks ta ei pöördunud, sest tundus, et ise asja kallale asudes jõuab kiiremini ja edukamalt lahenduseni.
Üheks paviljoni ehitamise põhjuseks oli mehe 2. klassis käiv tütar, kes hommikuti bussi ootama peab. Varem tuli iga ilmaga lageda taeva all oodata. Nüüd on igatahes katus pea kohal ja palju mõnusam oodata. Seejuures ütles Vello, et loomulikult on see mõeldud kõigile külaelanikele, kes bussi ootavad. Samuti on see lihtsalt mõnus paik, kus jalga puhata.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare