6.1 C
Rapla
Teisipäev, 16 apr. 2024
RSRaplamaa JK sai hooaja kümnenda kaotuse

Raplamaa JK sai hooaja kümnenda kaotuse

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Eesti jalgpalli meistrivõistluste teise liiga hooaeg hakkab vaikselt lõpusirgele jõudma. Raplamaa JK on pidanud 22 kohtumist, millest on kirjas üheksa võitu, kolm viiki ja kümme kaotust. Hooaja lõpuni jääb veel neli vooru.

Viimati läks seitsmendat kohta hoidev Raplamaa JK võõrsil vastamisi neljandal tabelireal oleva JK Tabasaluga ning vastu tuli võtta kaotus 2:6.
Esimese poolaja lõpuks oli Raplamaa JK 0:2 kaotusseisus ning ühe mehega vähemuses, sest väravavaht Kristjan Pallav teenis 32. minutil punase kaardi, kui mängis palli väljaspool karistusala käega. Kuna ta oli viimane kaitsemängija, oli kohtuniku poolt punase kaardi näitamine igati õigustatud. Väravasse asus Siim-Sten Palm, kellel tuli kohe ka pall võrgust välja võtta, sest punasele kaardile järgnenud karistuslöögi lõi täpselt väravasse Kersten Lõppe. See tegi seisuks 0:2. JK Tabasalu esimese värava oli 20. minutil löönud Edwin Stüf. Kaheväravalises kaotusseisus mindi ka poolajapausile. Teine poolaeg algas külalismeeskonna jaoks elavalt. Olgugi et ühe mehega vähemuses, suudeti ikka 60. mänguminutiks jalule seada 2:2 viik. Esimese värava lõi 55. minutil Kaupo Kantsik ning viis minutit hiljem oli täpne Kristjan Nõulik. Sel hetkel jäi mängida täpselt pool tundi. Raplamaa JK tegevjuht Taavi Tüvist tõdes, et treeneripingil kaaluti varianti, et kindlustaks kaitseliini ja hakkaks viigiseisu hoidma. Sellele teele siiski ei mindud ning jahtima asuti võiduväravat.
Tagantjäreletarkus ütleb siiski, et see ei õnnestunud. Vastased lõid kiirrünnakutest kolm väravat ning kümme minutit enne lõpuvilet veel neljanda ka. Kaks neist läksid Ervin Stüfi, üks Edvin Stüfi ja üks Siim Sorokini arvele. Lõpuks näitasidki numbrid tablool Raplamaa JK 2:6 kaotust.
Raplamaa JK mängis koosseisus: Kristjan Pallav, Alo Bärengrub (kapten), Priit Põldmaa, Ken Krister Maalinn, Tenno Samuel, Ravel Toome, Kaupo Kantsik, Siim-Sten Palm, Raigo Noode, Oliver Andres ja Kristjan Nõulik. Teisel poolajal sekkusid vahetusest Olavi Andres, Hendrik Väli ja Tanel Oeselg.
Eesti jalgpalli liidu protokolli kohaselt oli kohtumisel 39 pealtvaatajat. Mäng toimus pühapäeval, 24. septembril. Raplamaa JK järgmine kodumäng Rapla ühisgümnaasiumi staadionil toimub laupäeval, 7. oktoobril SK Imavere vastu.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare