-2.8 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSAlanud on maakonna saalihoki meistrivõistlused

Alanud on maakonna saalihoki meistrivõistlused

Stina Andok.

Pühapäeval, 24. septembril anti avalöök maakondlikele saalihoki meistrivõistlustele, kuid sel aastal toimus see vahelduse mõttes Paikusel Pärnumaal.

Omavahel võtsid mõõtu Rap­la Pritsumehed/Montonissa ja Kaitseliidu Rapla Maleva meeskond, tulemuseks Rapla Pritsumehed/Montonissa võit seisuga 6 : 3. Rapla Kepiklubi võitis Järvakandi Pistleeki skooriga 8 : 7 ja SHK Pärnu Bullet Märjamaa SHK tulemusega 8 : 4.
Maakonna saalihoki meistrivõistluste teine etapp leidis aset eelmisel pühapäeval, 15. oktoobril juba märksa tuttavamal pinnal Raplas Sadolini spordihoones. Rapla Pritsumehed/Montonissa võitis sel korral HK Kaigas/Kehtna PK meeskonda seisuga 4 : 1, Rapla Kepiklubi tegi tuule alla KL Rapla malevale ning lõpetas mängu seisuga 10 : 3 ning Märjamaa SHK võitis Järvakandi Pistleeki tulemusega 7 : 2.
Sel aastal on maakondlikele võistlustele kaasatud ka üks Pärnu meeskond. Võistluste korraldaja Tiit Leieri sõnul mängivad mitu Pärnu meest Rapla võistkonnas esiliigas ja seetõttu on nad lubatud ka maakonnavõistlustele osalema. Kokku toimub neliteist võistluspäeva, millest kaks leiavad aset Paikusel, Pärnumaal. Seega ootab üks võõral platsil mängimine Rapla saalihokisportlasi veel ees. Leieri sõnul saab võõrsil mängimisi olema tulevikus veelgi enam, kuna Sadolini spordihoones toimub juba palju üritusi ja sobivat vaba aega on keeruline leida.
Võrreldes eelmise aastaga on Leieri sõnul võistkondade tase võrdsem, kui hinnata kahe esimese etapi järgi, ja seetõttu on ka mängud pingelisemad.

Maakonna meistrivõistluste kolmas etapp toimub selle kuu viimasel pühapäeval, 29. oktoobril ning taaskord Raplas Sadolini spordihoones.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare