6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSFOTOD: Avis Utilitas Rapla tegi seda jälle!

FOTOD: Avis Utilitas Rapla tegi seda jälle!

Rapla Korvpallikool / foto: Siim Solman.

Laupäeval, 14. oktoobril, toimus Sadolini spordihoones selle hooaja esimene Avis Utilitas Rapla ametlik kodumäng. Mäng tõotas tulla juba esimesest hetkest väga põnev, sest vastaseks oli möödunud hooajal meie tõttu finaalist välja jäänud Tartu Ülikool.

Vastased tulid küll revanši järele ja närvikõdi jätkus viimaste hetkedeni, kuid meil õnnestus neid kodupubliku rõõmuks ikkagi jälle võita. Mängu lõppskooriks jäi 84:78.
Lisaks ülipõnevale mängule oli pealtvaatajate jaoks korraldatud Brasiilia sambatantsija etteaste, eelmisel hooajal võidetud hõbeda bänneri avamise tseremoonia ning vähiravifondi “Kingitud elu” oksjon. Tõenäoliselt üks meeldejäävamaid hetki oli aga meeskonna tutvustus, sest esmakordselt jooksid mängijad valgusshow saatel väljakule fännide seast. Meil on ääretult hea meel, et ka uuel hooajal on neid endiselt niivõrd palju – mängu alguseks oli juba küllaltki raske istumiseks vaba kohta leida. Just selline õlg õla kõrval ühiselt meeskonna toetamine ongi üks meie kodumängude eripärasid ja suuri plusse.
Mängust. Esimesel veerandajal sai alguses paremini minema Tartu Ülikool, kellel õnnestus juba esimese rünnakuga juhtima minna. Vahet ei õnnestunud aga kordagi väga suureks kasvatada, sest ka Rapla mängijad said järjest enam hoogu sisse ning veerand­aja teises pooles kulges mäng punkt-punktis. Veerandaeg lõppeski viigiga 20:20. Teise veerandaja alguses tegime aga 7:0 spurdi. Kuigi veerandaja teine pool kulges siiski taas punkt-punkti heitluses, ei andnud me juhtpositsiooni kordagi ära ning võitsime esimese poolaja 39:35.
Teise poolaja alguses olime küll juhtimas, aga tasavägise mängu tõttu oli seis kiiresti jälle viigis. Tartu Ülikoolil õnnestus vahepeal ka juhtima minna, kuid kolmanda veerandaja lõpuks olime ees 61:58. Sama stsenaariumi järgi kulges ka viimane veerandaeg. Kuigi meie mängijatest langesid viie veaga välja nii Gert Dorbek kui ka Sven Kaldre, suutsime säilitada külma närvi ning realiseerida võidu skooriga 84:78. Meie resultatiivseimad olid Nolan Cressler (19p, 8lp), Indrek Kajupank (19p), Sven Kaldre (14p) ja Maris Ziedins (12p, 11lp).
Järgmine mäng toimub juba kolmapäeval, kui Avis Utilitas Rapla läheb Pärnu spordihallis vastamisi Pärnu Sadamaga.

Vaata ka fotosid SIIT.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare