Esindusmeeskond pidas hooaja eelviimase kohtumise Viljandis

0

Taavi Tüvist, Raplamaa Jalgpallikool.

Viimastes mängudes on Rap­lamaa JK esindusmeeskond pidanud leppima vaid kaotustega ja hooaja eelviimases kohtumises Tõrva JK-ga oli esmane eesmärk positiivse tulemusega meeskond taas “kraavipervele” saada.
Meeskondade esimese omavahelise kohtumise Raplas võitsime 4:0. Sellest hoolimata ei oodanud keegi kohtumisest kerget mängu. Teises liigas on võistkonnad võrdsed ja kõik võivad kõigi vastu punkte võtta. Mäng kulges tasavägiselt ja väravavõimalusi väga ei tekkinud, seda hetkeni, kui võõrustajate mängija proovis õnne kauglöögiga, mis ka Rando Pajusi kaitstud väravas maandus. Mängu 26. minutiks seadsime siiski viigi jalule, kui skooris Kristjan Nõulik. Väravavaht tegi ebaõnnestunud tõrje otse meie mängija jalale, kes palli väravasse suunas.
Teisel poolajal olime selgelt domineerivam pool ja häid väravavõimalusi tekkis mitmeid. Kahjuks siiski seis rohkem ei muutunud.
Meeskond mängis koosseisus: Rando Pajus, Priit Põldmaa, Alo Bärengrub, Tenno Samuel, Karl Tamme, Siim-Sten Palm, Ravel Toome, Hendrik Väli, Kaupo Kantsik, Olavi Andres, Kristjan Nõulik. Vahetusest sekkus Tanel Oeselg.
Enne viimast vooru on meeskond kogunud 31 punkti ja hoiab sellega 14. võistkonna seas 9. kohta. Samapalju punkte on kogunud FC Flora U19. Viimane mäng toimub 21. oktoobril Kaerepere kunstmurul, kui võõrustatakse FC Otepää võistkonda, kellel on tabelis 32 punkti, millega hoitakse 7. kohta.