Kohila kasvandik Kertu Laak on Euroopas tegija

0

Stina Andok / foto: Siim Solman

Eesti naiste võrkpallikoondise mängija Kertu Laak, kes kuulub Soome klubi Salo LP ridadesse, tegi 19. oktoobril Meistrite liiga teise ringi mängus võimsa esituse, millega tõi Bulgaaria klubi Plovdivi Maritza vastu oma naiskonna parimana 25 punkti (+15). Sellele vaatamata võttis Salo siiski vastu kaotuse 1:3 (18:25, 20:25, 25:23, 21:25).
Eesti Võrkpalli Liidu kodulehel olevas uudises on toodud väljavõte intervjuust Salo naiskonna peatreeneri Tomi Lemminkäisega, kus ta kommenteerib eelmainitud mängu järgmiselt: “Mäng oli tasavägine kuni teise tehnilise vaheajani. Siis muutus meie rünnak pehmeks ja meil polnud kedagi, kes oleks palli maha löönud. Peame olema paremad kaitsemängus ning servil. Eriti rahulolematu olen meie kaitse osas. Kolmanda geimi võitmine oli väga oluline, see näitas, et suudame sellest vastasest jagu saada. Võtame avamängust kaasa head asjad ning valmistume korduskohtumiseks. Tuleb meeles pidada, et meie mängijad on enamjaolt väga noored.“ Korduskohtumine peetakse täna, 25. oktoobril Soomes.
19-aastane Kertu Laak on Kohila võrkpalliklubi kasvandik ning Kohila treeneri Ingrid Kanguri sõnul ei mängi hetkel keegi Raplamaa kasvandikest nii kõrgel tasemel kui Laak.