Kohila VK/E-Service mängis esimese viiegeimilise mängu

0

Ingrid Kangur, Kohila võrkpalliklubi

Laupäeval kohtus Kohila RSU-ga. Algus oli väga paljulubav, kaks esimest geimi kulgesid peaaegu lõpuni Kohila juhtimisel, siis tegime mõned vead ja lasime kahjuks geimilõpud käest. Kolmandas geimis enam nii palju jõudu ei olnud ning võit läks lätlannadele. Suurim punktitooja oli meie 15-aastane pesamuna Anni-Ly Abel (17 punkti), teisel kohal siiani liberona mänginud Katleen Kangur 10 punktiga.
Pühapäeval Jelgavaga mängul oli teine minek, kaks esimest geimivõitu süstisid indu, kolmas geim libises paraku käest, neljandas oli suur võimalus kohtumine 3:1 võita, kuid taas jäi puudu kogemustest. Tulid sisse liiga lihtsad vead olulistel hetkedel. Viiendas jäime taha, siis võtsime järele 10:11, kuid enamat ei suutnud, kaotasime 2:3. Suurim punktitooja oli taas Anni-Ly Abel (23 punkti), talle järgnesid Katleen Kangur 12 ja Agnes Karm 11 punktiga.
Kaotustest hoolimata oli tegemist võitlusliku mänguga, mis pakkus väga palju rõõmu. Oma kasvandikud, kellega koos Kohila võrkpalli alustasime, on Balti liigas teinud päris hea alguse. Võistkonda kuulusid kapten ja sidemängija Egle Püvi, Tartu SS kasvandik ja meie naiskonnas ka eelmisel hooajal mänginud Agnes Karm, teised kõik on Kohila enda kasvandikud: Katleen Kangur, Merike Errit, Hanna-Loore Õunpuu, Andra Aavik, Anni-Ly Abel, Pillerin Asperk.
Järgmine mäng toimub 1. novembril Kohilas, kui kohtume Eesti karikavõistluste veerandfinaalis AudentesSG/Noortekoondisega. Siis on tõenäoliselt ka koosseis täienenud ning mängupilt veelgi parem.