13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSKohila võrkpalliklubi noortevõistkonnad kannavad suurtoetajate nime

Kohila võrkpalliklubi noortevõistkonnad kannavad suurtoetajate nime

Ingrid Kangur, treener / foto: Siim Solman.

Kohila juhtivad ettevõtted on Kohila Vineer OÜ ja Salutaguse Pärmitehas (Lallemand), kes on mõlemad panustanud väga palju kohalikku spordiellu.
Kohila võrkpalliklubiga on need ettevõtted seotud juba mitmeid aastaid, nii noorte kui ka esindusnaiskonna tegemisi on toetatud paljudel erinevatel viisidel. Sel hooajal sõlmiti kolmepoolne kokkulepe, et Kohila noortevõistkonnad, keda on kokku üheksa (viis tütarlaste ja neli poiste võistkonda) kannavad nime Kohila Vineer / Salutaguse Pärm, mis ilmestab pikaajalist, viljakat koostööd nii eelnevatel aastatel kui ka tulevikus. Kohila võrkpalliklubi on mõlemale ettevõttele väga tänulik ning annab endast parima, et noortevõistkonnad oleks sel hooajal Eesti tiitlivõistlustel tavapäraselt kõrgetel kohtadel
Kohila Vineer OÜ juhatuse liige Ruth Grünthal: “Kohila Vineer OÜ-le on alati korda läinud kohaliku kogukonna spordi- ja kultuurielu. Meie koostöö Kohila võrkpalliklubiga on kestnud nüüdseks juba kuus aastat. Tore on tõdeda, et oleme saanud kaasa aidata Kohila au ja uhkuse, Kohila võrkpalliklubi arengule ja kordaminekutele. Jõudumööda toetame ka edaspidi ning soovime Kohila võrkpalliklubi suurtele ja väikestele jõudu ning edu algaval hooajal.”
Salutaguse Pärmitehas AS-i juhatuse liige Tiina Valk: “Salutaguse Pärmitehas on võtnud oma prioriteediks toetada noorte sporti Kohila vallas. Kohila võrkpalliklubi teeb suurt ja tänuväärset tööd võrkpalli populariseerimisel noorte seas ja sellega sisustatakse ka noorte vaba aega.”

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare