-2.3 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSLauatennise seeriavõistlus üllatas suure võistlejate arvuga

Lauatennise seeriavõistlus üllatas suure võistlejate arvuga

Katri Reinsalu / illustreeriv foto: Siim Solman

Selle hooaja lauatennise seeriavõistlus sai alguse 1. oktoobril Alu spordihoones, kui peeti maha esimene etapp Kaiu vallavalitsuse auhindadele. Meeldiva üllatusena oli võistlejaid eelnevate aastatega võrreldes erakordselt palju.

Ühtekokku oli nimekirjas 55 mängijat, neist kümme olid naised. „Esimesel etapil pole kunagi nii palju võistlejaid olnud,“ ütles korraldusmeeskonda kuulunud Madis Pärn. Enamasti jääb osalejate arv kolmekümne ringi. „Seltskond oli kaunis kirju,“ iseloomustas Pärn. Tulijaid oli ka maakonna piiri tagant.
Lauatennisevõistlusi korraldatakse sel hooajal juba 29. korda. Natuke eriliseks tegi esimese etapi ka asjaolu, et ilmselt viimast korda võisteldi Kaiu vallavalitsuse auhindadele. Peagi lihtsalt kaob sellenimeline vald. „Suur tänu Kaiu vallavalitsusele 29 aasta eest, mis ta on toetanud seda võistlust. Mängijad andsid kena lahkumisetenduse,“ ütles Pärn. Ta loodab, et muutustest hoolimata ei kao Kaiu inimesed pildilt ning jäävad ka järgmisel aastal lauatennist mingil moel toetama.
Meeste arvestuses tegid puhta vuugi Maardu lauatenniseklubi liikmed. Esikoha võttis Sergei Danilov. Teisele ja kolmandale kohale tulid vastavalt Carlo Accorsi ja Artjom Putskov. Naiste arvestuses tuli esimesele kohale Ketrin Salumaa Pärnu-Jaagupist. Häid tulemusi saavutasid ka kohalikud naised. Teise koha võitis Marika Kotka Veliselt ja kolmanda koha Ene Laur Kaiust.
Kokku on seerias seitse etappi. Iga etapi korraldab erinev koht. Järgmine ehk teine etapp toimub novembri keskpaigas Märjamaa spordihoones. Seeriale tõmmatakse joon alla aga alles kevadel. Viimane etapp leiab aset Valtu spordihoones aprilli alguses.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare