11.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSPositiivse algusega positiivne lõpp!

Positiivse algusega positiivne lõpp!

Taavi Tüvist, Raplamaa jalgpallikool / foto: Siim Solman.

Lõppenud nädala laupäeval mängis Raplamaa JK esindusmeeskond oma II liiga debüüthooaja viimase kohtumise, kui võõrustas Kaerepere kunstmuru­staadionil FC Otepää meeskonda.

Meeskond alustas oma esimest hooaega Eesti jalgpalli liigasüsteemi neljandal tasemel ehk II liigas varakevadel. Kuupäev oli siis 19. märts ja väljaku ääres oli piisavalt lund, et pisem lumememm püsti panna. Ka siis oldi võõrustaja rollis, kui 1:0 tulemusega alistati Türi JK Ganvix. Etteruttavalt võib öelda, et ka viimane kohtumine lõppes positiivselt.
Kohtumine FC Otepääga algas kodumeeskonna survega ja 10. minutil lõid talvepealinna mehed palli oma väravasse. Raplamaa meestel mäng sujus ja järgmine värav oli ootel. Oodata tuli 40. minutini, kui nurgalöögiolukorrast suunas palli oskuslikult peaga väravasse vanameister Priit Põldmaa.
Väravaid esimeseks poolajaks jagus veel, kui oma jala sai 44. mänguminutil valgeks Tanel Oeselg. Siim-Sten Palmi sooritatud kauglöök maandus väravapostis, millele Oeselg reageeris esimesena ja palli väga kindlalt väravasse põrutas. Minut hiljem teenisid külalised nurgalöögi, mis esmalt tabas meie väravaposti ja sealt tagasi põrganud palli suunas peaga väravasse Indrek Koser. See jäi ka viimaseks sündmuseks avapoolajal.
Teine poolaeg algas Raplamaa meestele positiivselt. Väikese vahega skooris kahel korral Siim-Sten Palm. Esmalt lõi Palm palli trahvikasti servalt väravanurka ja mängu 58. minutil sai hea söödu Olavi Andreselt värava ette, kus vastasel oli raskusi palli tabamisega ning Palm sai vabalt palli väravasse toimetada. Need väravad tõid mängu teatud pingelanguse ja sellise skooriga ka mäng lõppes.
Raplamaa JK mängis koosseisus: Rando Pajus, Tenno Samuel, Priit Põldmaa, Alo Bärengrub (K), Hendrik Väli, Raigo Noode, Siim-Sten Palm, Ravel Toome, Oliver Andres, Tanel Oeselg, Olavi Andres. Vahetusest sekkusid Jesper Puusepp, Kristjan Nõulik, Joel Siniallik.
Seitse kuud väldanud hooajal peeti 26 kohtumist kodus-võõrsil printsiibil. Võite kogunes 10, viike 4 ja kaotusi 12, mis andis tulemuseks 34 punkti ja neljateistkümne võistkonna arvestuses 8. koha. Meeskonna suurim väravakütt on Kristjan Nõulik 13 tabamusega. Kokkuvõttes on kõik positiivne.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare