6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSRappeli keskuses olev ehtepood langes varaste ohvriks

Rappeli keskuses olev ehtepood langes varaste ohvriks

Katri Reinsalu / foto: turvakaamera

Neljapäeva öösel vastu reedet tungisid vargad Rappeli keskusesse ning varastasid Karmani ehtepoest kuld- ja hõbeehteid. Esialgsetel andmetel on poele tekitatud varaline kahju ligikaudu 20 000 eurot.
Ei poe omanik ega Lääne ringkonnaprokuratuur jaga juhtunu kohta kommentaare, sest käimas on kriminaalmenetlus.
Rappeli keskuse juhatuse liige Sven Mihailov ütles, et vargus avastati turvaalarmi tööle minemise peale. Kuigi sellele reageeriti kiiresti, olid vargad juba põgeneda jõudnud. „Kurb on, et selline asi juhtus,“ ütles Mihailov.
Tal on teada, kuidas vargad majja sisenesid, kuid teistele ideede andmise vältimiseks ta seda avalikkusega ei jaga. „Loodame, et see on üksikjuhtum. Loodan, et see ei olnud keegi kohalik. See ei teeks Rapla linnale au,“ ütles Mihailov.
Ehtepoodi sisenemiseks lõhkusid vargad vitriinakna. Mihailov ütles, et keskus tegeleb praegu jooksvate probleemidega ning eile sai pood uue vitriinklaasi.
Politseile on antud ligipääs keskuse turvakaamerate lindistustele ja väljavõtteid on ka avalikkusega jagatud.

Politsei palub ühendust võtta kõigil, kes 20. oktoobri öösel Rapla linnas või selle lähiümbruses kahtlaselt käituvaid inimesi või autojuh­te märkasid. Sellest saab politseid teavitada telefonil 509 3948 või saates e-kirja aadressile: [email protected].

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare