9.9 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSAlu võimlas selgusid Lääne prefektuuri meistrid sulgpallis

Alu võimlas selgusid Lääne prefektuuri meistrid sulgpallis

Siim Jõgis / foto: erakogu.

Juba viiendat korda selgitati Alu võimlas politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuuri meistrid sulgpallis. Parimad selgusid nii meeste kui ka naiste üksikmängus ning lisaks segapaarismängus.

Tavapäraselt on olnud tugevad Hiiumaa ja Rapla sulgpallurid ning sedasi läks ka tänavu. Meeste üksikmängu finaal oli puhtalt hiidlaste siseasi, kui Mihkel Karjamaa alistas tulemusega 2:1 Marko Kallase (16:21; 21:14 ja 21:18). Kokku võttis meeste üksikmängust osa kaksteist mängijat, kes jaotati nelja kolmeliikmelisse alagruppi. Nende võitjad hakkasid seejärel mängima play-off-süsteemis esikoha peale.
Naiste üksikmängust võttis osa kuus sulgpallurit. Seal alagruppe moodustama ei hakatud ning kõik mängisid omavahel läbi. Täisedu ehk viie võiduga sai esikoha Kaie Nurmsalu (Rapla). Talle järgnes teisena Sirje Treiman (Haapsalu), kes sai ainult ühe kaotuse. Kolmanda koha võttis Margit Härm (Rapla) kolme võidu ja kahe kaotusega.
Segapaarismängust võttis osa viis paari, kes samuti kõik omavahel läbi mängisid. Täiseduga võtsid esikoha Kaie Nurmsalu ja Raido Galjaev (Rapla), kes ei kaotanud ainsatki geimi. Teiseks tulid Sirje Treiman ja Ahti Viispert (Haapsalu) ning kolmandaks Maarja Nevvonen ja Ilmar Vähi (Pärnu).

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare