6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSFOTOD: Raskelt võidetud kaks punkti tõstsid AVIS UTILITAS Rapla Balti liigas esimesele...

FOTOD: Raskelt võidetud kaks punkti tõstsid AVIS UTILITAS Rapla Balti liigas esimesele kohale

Rapla KK / foto: Siim Solman.

Eilne (7.11) Balti liiga mäng Tsmoki-Minski vastu kujunes väga pingeliseks, kuid AVIS UTILITAS Raplal õnnestus viimastel sekunditel 65:63 võita ja olulised võidupunktid endale võidelda. Rapla korvpallimeeskonna jaoks oli see Balti liigas teine võit ühe kaotuse kõrval, mis tähendab, et kokku on meeskonnal tabelis viis punkti ja sellega tõustakse hetkel tabeli esikohale.

Mängust:
Algviisikus jooksid AVIS UTILITAS Raplast väljakule Devonte Upson, Gert Dorbek, Maris Ziedins, Indrek Kajupank ja Nolan Cressler. Mängu alguses oli meeste jaoks väga raske – mitu pallikaotust, visked ei tabanud ning vahe vaikselt kasvas (0:6). Samal ajal eksisid palju ka vastased ja mäng kulges väga väikese skooriga. Veerandaeg lõppes seisul 7:14.

Teine veerandaeg algas meie jaoks positiivsemalt ning järjest rohkem suutsime ennast mängu tagasi võidelda. Veidi vähem kui kolm minutit enne esimese poolaja lõppu õnnestus Raplal lõpuks seis esmakordselt ka viigistada (20:20). Sellele järgnesid aga valusad vastaste 11 punkti ja poolaja lõpus näitas tabloo seisu 23:31.

Teist poolaega alustasime esialgu taas tagaajaja rollis, kuid alates veerandaja keskelt hakkas mäng kulgema punkt-punktis. Devonte Upson rõõmustas pealtvaatajaid ka sel korral kahe järjestikuse pealtpanekuga. Õnnestumisi ja eksimusi oli mõlemal võistkonnal ning kolmas veerandaeg lõppes seisuga 45:44.

Neljas veerandaeg algas Tsmoki-Minski mängija ebasportliku veaga, peale mida toimus vastaste märgatav lagunemine. Meie jaoks oli otsustava tähtsusega seda olukorda oma kasuks ära kasutada. Meestel õnnestus tänu Dorbeku ja Kaldre tabavatele visetele teha 7:0 spurt ning minna juhtima kaheksa punktiga. Pingeline mäng siiski jätkus ning vastased suutsid vähendada vahe kolmele punktile (58:55). Minut enne lõppu muutus mäng eriti pingeliseks, sest vahe oli taaskord viigis (60:60). Järgnes vastaste vabavise, Devonte Upsoni hüppelt vise ja vabavise ning vastaste sammudelt vise. Viimast rünnakut alustasime viigiseisult (63:63) ja aega mängu lõpuni oli vaid seitse sekundit. Nolan Cressler võttis vastutuse endale ja läks raskele viskele, mis ei tabanud, kuid mille Devonte Upson vähem kui sekund enne lõpusireeni sisse upitas ning mäng lõppes meie võiduga 65:63.

Meie resultatiivseimad olid Nolan Cressler (17p, 6lp), Devonte Upson (13p, 11lp) ja Maris Ziedins (7p, 11lp).

Järgmine mäng juba laupäeval, kui Alexela Korvpalli Meistriliigas läheme vastamisi Tallinna Kalev/TLÜ-ga. Mäng algab Sõle Spordikeskuses kell 19:05.

VAATA KA FOTOSID SIIT!

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare