13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSFrank Kutter OÜ plaanib avada Kehtnas lihapoe

Frank Kutter OÜ plaanib avada Kehtnas lihapoe

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Viimased kolm kuud on Kehtna külje all endise Kehtna Rey lihatööstuse hoonetes tegutsenud ettevõte Frank Kutter OÜ. Nüüd on ettevõte võtnud plaani avada Kehtnas värskeid lihatooteid müüv kauplus ehk n-ö firmapood.

Raplamaa Sõnumid tutvustas Frank Kutter OÜ tegevust ja seda, kuidas nad end Kehtnas sisse on seadnud, pikemalt 1. novembri numbris.
Firmapoest rääkides ütles ettevõtte tegevjuht Marek Mettas, et selline idee võeti plaani pikas perspektiivis, mis tähendab, et heal juhul avatakse firmapood järgmise aasta sügisel. “Jah, vastab tõele, et plaanime kauplust avada, aga kiiret sellega ei ole. Praeguste plaanide kohaselt saaks uksed avada järgmise aasta teises pooles,” ütles Mettas. Vajalike ettevalmistustega on siiski juba algust tehtud. Välja on otsitud sobivad ruumid ning algust on tehtud ka konserveerimistööde ja katuse parandamisega.
Kauplus avatakse aadressil Viljandi mnt 1 ehk samas majas, kus asub kohvik-restoran Eastern Outback. Varem on samas hoones tegutsenud kohvik Cafee Ole.
Juba on Mettase sõnul mõeldud ka tootevaliku peale. Müügile tulevad loomulikult kõik värsked lihatooted nende enda ettevõttest. Kauplus hakkab kandma emafirma nime ehk Frank Kutter OÜ lihapood.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare