9.9 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
RSKohila SK/Webware sai koduväljakul valusa kaotuse

Kohila SK/Webware sai koduväljakul valusa kaotuse

Siim Jõgis.

Kohila SK/Webware jäi Saku I liigas koduväljakul 74:87 alla Eesti Maaülikool/Limitex autoklaaside meeskonnale. Sealjuures oldi poolajapausile minnes eduseisus 42:34.
Vahepeal oli Kohila eduseis lausa kaheteistpunktiline. Teisel poolajal näitasid vastased siiski jõulisemat mängu ning võitlesid kaotusseisu võiduks.
Kohila peatreener Jüri Pritšin pani kaotuse väsimuse arvele. “Teisel poolajal hakkas väsimus meid kimbutama. Tagantjärele võib öelda, et oleksin pidanud tihemini vahetusi tegema,” ütles ta.
Teisel poolajal viskasid Eesti Maaülikool/Limitex autoklaasid mängijad 53 punkti. Kohila mängijad suutsid vastata 32 punktiga. Teisel poolajal oleksid Pritšini sõnul võinud nii kaitse- kui ka ründemäng olla efektiivsemad. “Me ei saanud oma mängu käima. Tegelikult oli täiesti võidetav kohtumine. Probleem oli sellega, et viskasime palju korvi alt mööda. Muidugi vastased olid ka head. Pressisid meid kõvasti,” rääkis Pritšin.
Kohila SK/Webware’i poolel oli resultatiivseim mängija Gregor Ilves, kes viskas kakskümmend punkti. Erik Luts lisas üheksateist ja Marek Ruut 14 punkti. Vastaste resultatiivseim oli Ott Sellis 19 punktiga.
Eesti Maaülikool/Limitex autoklaasid näitas häid esitusi ka oktoobris ning seetõttu valiti Saku I liiga oktoobri parimaks mängijaks Joosep Russak. Eesti Maaülikool võitis oktoobris peetud viiest kohtumisest kõik viis. Russak on tänaseks Saku I liigas keskmiselt kogunud seitsme mänguga 17,7 punkti, 6,6 lauapalli, 4 resultatiivset söötu ja 4,1 vaheltlõiget mängu kohta. Maaülikooli meeskond jätkab endiselt täiseduga, (7/0) neile järgneb samuti kaotuseta püsiv Betoonimeister/Tskk/ SK Nord (6/0) ja kolmandal kohal asub Paide Viking Window, kel seitsmest mängust kirjast viis võitu ja kaks kaotust.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare