Kohila volikogu valis taas vallavanemaks Heiki Hepneri

0
ROL juht Heiki Hepner. Foto: Siim Solman.

Helerin Väronen / foto: Siim Solman.

Tohisoo mõisas toimus 9. novembri õhtul Kohila volikogu istung, mille päevakorras oli komisjonide esimeeste ja vallavanema valimine. Vallavanema kandidaatideks esitati varasem vallavanem, IRL-i kuuluv Heiki Hepner ja valimisliidu Parem Kohila juht Marika Jahilo. 14 häälega sai Hepner taas vallavanemaks. Jahilo sai kuus häält.
Volikogu istungil määrati vallavalitsuse liikmete arvuks neli, peale Hepneri kuuluvad vallavalitsusse Argo Luik, Piret Puun ja Väino Maasalu. Volikogu määras samuti vallavanema palga, mis on 2600 eurot kuus.
Varasema 12 komisjoni asemel otsustati luua 9 komisjoni, millele volikogu valis esimehed.
Revisjonikomisjon: Marika Jahilo
Eelarvekomisjon: Allar Haljasorg
Hariduskomisjon: Edith Maasik
Kultuurikomisjon: Anu Nigesen
Sotsiaalkomisjon: Alar Haabma
Maakomisjon: Andrus Saare
Spordikomisjon: Kaido Mägi
Külade ja turvakomisjon: Žanna Randmaa
Tunnustamiskomisjon: Jüri Vallsalu