13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSPayless Rapla võitis II divisjoni alagrupi ning karikavõistluste esimese poolfinaalkohtumise

Payless Rapla võitis II divisjoni alagrupi ning karikavõistluste esimese poolfinaalkohtumise

RAPLA KK.

Möödunud laupäeval, 18. novembril pidas naiskond oma viimase alagrupi mängu. Vastamisi mindi Parksepa Keskkoolis Parksepa SK/Võru naiskonnaga. Eelnevalt olime kogunud neljast mängust neli võitu, seega võit Parksepa üle tähendanuks alagrupi kindlat võitu.
Esimene veerand kulges korvidevaeselt mõlemal naiskonnal. Rapla oli skooriliselt veidi parem (11:8). Teisel veerandil tabas Rapla juba paremini ning poolajale saadi minna 27:13 eduseisus. Parksepa naised enam Raplale järele ei jõudnudki ning kolmanda veerandi lõpuks oli tablool 42:23 Rapla poolt vaadatuna. Neljas veerand oli samuti Rapla poolt korvidevaene, ent võit kuulus just Raplale 51:33.
Seekord olid naiskonna täpseimad 8 punktiga Kaia, Karin ning Kaari, 7 punkti lisas Reelika, 6 punkti tõid võrdselt Brit ja Kerli ning Katarina ja Kadri panustasid mõlemad 4 punkti. Nii siis kuulus OlyBet Naiste Korvpalli Meistriliiga teise divisjoni B alagrupi võit just Payless Rapla naiskonnale.
Järgmine kohtumine toimus eile, 21. novembril Kristiine PMMs, kus karikavõistluste esimeses poolfinaalis mindi vastamisi G4S Noorteliiga võistkonnaga. Nimetatud võistkond mängib sel hooajal I divisionis, mis tähendab, et osaletakse ka Eesti-Läti Ühisliigas. Mängu alustuseks said Payless Rapla naised visata 3×4 kolmepunktiviset, sest Rapla naiskond asetseb erinevalt G4S tüdrukutest II divisjonis. Kaia tabas 4/2, Kadri 4/2 ning Katarina 4/3 viset, mis tähendas, et mängu alustasime 21:0 eduseisus.
Esimene veerand kulges üpriski võrdselt. G4S võitis selle 21:15, mis tähendas, et teisele veerandile läksime vastu 36:21 eduseisus. Teisel veerandil tabasid vastased meist tunduvalt paremini ning poolajale pidime minema 41:44 kaotusseisus. Kolmandal veerandil olid mõlemad naiskonnad korvide viskamisel pigem tagasihoidlikud, ent jällegi kuulus võit G4Sile (15:7). Viimasel veerandil jagus aga mängu rohkem kui nii mõnigi pealtvaataja oleks ilmselt osanud oodata. Rapla naised hakkasid tabama nii kaugemaid-, keskpositsiooni- kui ka vabaviskeid ning viimasel minutil ei lastud G4Sil enam korve saada, mis tähendas Rapla jaoks 19:6 veerandaja võitu. Lõplik tulemus oli seega Rapla kasuks 67:65! See omakorda tähendab, et järgmise kohtumise võib Rapla kaotada maksimaalselt 1 punktiga, et tagada pääs karikavõistluste finaali!
Meie parimad punktitoojad olid Kaia Milling (22p),  Kerli Haas (12p), Katarina Tamm ja Kadri Kruusimägi (11p).

Teine poolfinaali kohtumine peetakse tuleval kolmapäeval, 29. novembril, kell 18:30 Rapla Sadolin Spordihoones.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare