Rapla Mahlamäe ja Koidu tänava ristmiku piirkond uputab

1

Stina Andok / foto: Siim Solman.

Raplamaa Sõnumitele laekus kaebus, et Mahlamäe ja Koidu tänava ristumise piirkonnas on probleeme sadevete äravooluga. Ootamatult on vee alla sattunud ühe elamu õueala ja teise kelder. Kuna siiani selliseid probleeme esinenud ei olnud, seostasid sealsed elanikud uut muret värskelt valminud teede renoveerimistöödega.
Rapla abivallavanem Meelis Mägi kinnitab, et sadevete äravoolu küsimusega hakatakse tegelema. „Mahlamäe ja Koidu tänava ristumise piirkonna sadevete väljaehitus ei ole ära unustatud. Kastani-Koidu ettevõtluspiirkonna taristu renoveerimise projektis on siia sadevete ärajuhtimine planeeritud. Siin algavad tööd sellel nädalal,“ ütleb ta. Mägi kinnitab ühtlasi, et töövõtja tegeleb ka keldrisse tuleva vee probleemiga.

uuemad vanemad enim hinnatud
lembitu orumets
Külaline
lembitu orumets

sama probleem väljataguse tänava otsas. kraavid aeti tarkurite poolt kinni,nüüd pole veel äravoolu.vaevalt kedagi see huvitab,nagu ikka.