Rapla maleva naiskond teenis Eesti meistrivõistlustel esimese punkti

0

Siim Jõgis / foto: Siim Solman

Kaitseliidu Rapla maleva saalihokinaiskond osaleb tänavusel hooajal Eesti kõrgliigas.

Äsja lõppesid mängud esimeses ringis ning nelja naiskonna konkurentsis asub Rapla neljandal positsioonil. Kolmest senisest mängust on saadud kolm kaotust. Viimane neist tuli lisaajal, mis tähendab, et üks punkt liigatabelisse siiski kirjutati. Selles kohtumises jäädi tulemusega 5:4 alla Eesti Maaülikooli SK-le. Rapla väravad viskasid Tiiu Varik, Kristi Toomla, Mary Penter ja Mai Laurimaa.
Kergeid kohtumisi kõrgliigas oodata ei ole. Teistes senistes mängudes on Kaitseliidu Rapla maleva naiskond pidanud tunnistama Sparta Spordiseltsi 13:5 ja SK LINK/Saku 11:0 paremust. Sparta Spordiseltsi vastu tegid Rapla poolelt skoori Kristi Toomla kahe väravaga ning Marleen Arula, Taagi Tellus ja Piret Paas ühe tabamusega.
Naiskonna peatreener Tauno Sau ütles, et esimese ringi järel on vastu võetud küll kolm kaotust, kuid eredamate hetkedena tõi ta välja mängu Eesti Maaülikooli SK vastu, mis läks lisaajale, ning viis visatud väravat Sparta Spordiseltsile. Eriti raskeks kujunes selles kohtumises mängu lõpp, kus viimase kolme ja poole minutiga lasti endale visata neli väravat.
Tõsi on küll see, et Rapla naiskond ei ole veel pidanud ühtegi kohtumist koduväljakul. See võimalus avaneb pühapäeval, 26. novembril Sadolini spordihoones, kui võõrustatakse EMÜ SK naiskonda. Eesti meistrivõistluste põhiturniiri käigus mängivad kõik neli naiskonda omavahel kolm korda läbi. Sellele järgnevad play-off kohtumised.