9.9 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSRaplas hakatakse pakkuma ööpäevaringset taksoteenust

Raplas hakatakse pakkuma ööpäevaringset taksoteenust

Stina Andok / illustreeriv foto: Siim Solman.

Juba selle nädala reedest, 1. detsembrist ootab Rapla uusim taksoteenusepakkuja kliente, keda soovitud sihtpunkti toimetada.
Ööpäevaringse taksoteenuse toob Raplasse Tarmo Piiskoppel oma perefirmaga Tarka & Pere OÜ. Ettevõte on pakkunud taksoteenust viimased neli aastat Järvamaal ning sellest pisut kauem ka Rakveres. Piiskoppeli sõnul otsustas ta oma tegevusega Raplasse laieneda eelkõige sellepärast, et paar tuttavat kurtsid taksoteenuse puudumise üle. Esialgu jääb Piiskoppel aga siiski tuleviku eesmärkide osas tagasihoidlikuks ning ütleb, et ettevõtte tegevuse püsima jäämise Raplamaal määrab see, kuidas on teenuse järele nõudlust. Siis, kui Piiskoppel Järvamaal neli aastat tagasi alustas, oli sealgi sarnaselt Raplaga taksoteenuse koha pealt auk. Tänaseks sõidab Järvamaal ringi kuus autot.
Raplamaal hakkab inimesi sõidutama esimese hooga üks auto, mis jääb seisma ja kliente ootama Raplas ööklubi MadHouse vahetus läheduses, kus markeerib takso peatuspaika vastav liiklusmärk. Takso hakkab töötama ööpäev ringi. Piiskoppeli sõnul töötab taksondus ainult ühel tingimusel – kui ta on kättesaadav igal ajal. Loomulikult saab taksot tellida ka helistades. Kliente korjab taksojuht peale igal pool Raplamaal ning sõidutab nad sinna, kuhu klient parasjagu minna soovib.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare