Raplamaa JK jäi aastalõputurniiril pidama alagruppi

jalgpall

Siim Jõgis

Iga aasta detsembris korraldab Eesti Jalgpalli Liit traditsioonilise aastalõputurniiri. Pärast aastast pausi toimub võistlus taas Tallinnas Kalevi spordihoones ning väljakul käis ka Raplamaa JK esindusmeeskond. Alagrupist siiski edasi ei pääsetud.
Üks võit ja kaks kaotust andsid II liiga 1. turniiril D-alagrupis viimase ehk neljanda koha. II liiga 1. turniir toimus teisipäeva, 26. detsembri õhtul. Avavoorus läks Raplamaa JK vastamisi Tartu FC Merkuuriga ning võttis veenva 3:0 võidu. Väravate autorid olid Hendrik Väli, Ken Krister Maalinn ja Oliver Andres. Edasi turniir nii roosiliselt siiski ei läinud. Olgugi et Narva United FC vastu mindi juba kolmandal minutil Oliver Andrese väravast 1:0 juhtima, tuli kokkuvõttes vastu võtta 1:3 kaotus. Narva eest skoorisid ühe korra Stanislav Bõstrov ja Aleksander Mironov kaks korda.
Alagrupiturniiri viimases voorus tuli Raplamaa JK-le vastu Türi Ganvix JK, kes selle mängu ka võitis – tulemusega 4:1. Võitjate poolel lõi kaks väravat Rauno Kald. Ühe tabamuse lisasid Roman Zarovski ja Raido Kangur. Raplamaa JK ainsa värava eest hoolitses Ken Krister Maalinn. Raplamaa JK sai alagrupis neljanda ehk viimase koha.
Esikoha võttis Tartu FC Merkuur, kes turniiri kokkuvõttes sai kolmanda koha. II liiga 1. turniiri võitis JK Tabasalu, kes alistas finaalis 3:2 Tallinna FC Levadia III meeskonna.

Samal teemal

Valus kaotus jättis Raplamaa JK tabelis jätkuvalt ... Siim Jõgis. Raplamaa JK-l avanes esmaspäeva, 6. augusti õhtul võimalus tõusta Eesti meistrivõistluste teise liiga lõuna/lääne tsoonis viimaselt k...
Raplamaa JK naasis suvepuhkuselt võitlusliku viigi... Siim Jõgis / foto: Silver Selling. Raplamaa JK jätkas tänavust hooaega teise liiga lõuna/lääne piirkonnas kodumänguga Tõrva JK vastu. Pühapäeval, 2...
Raplamaa Jalkafest võõrustab sadu noori jalgpallur... Siim Jõgis. Eeloleval nädalavahetusel läheb Rapla ühisgümnaasiumi staadionil lahti tõeline jalgpallifestival. Sajad Eesti noored jalgpallurid tul...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga