Raplamaa JK jäi aastalõputurniiril pidama alagruppi

jalgpall

Siim Jõgis

Iga aasta detsembris korraldab Eesti Jalgpalli Liit traditsioonilise aastalõputurniiri. Pärast aastast pausi toimub võistlus taas Tallinnas Kalevi spordihoones ning väljakul käis ka Raplamaa JK esindusmeeskond. Alagrupist siiski edasi ei pääsetud.
Üks võit ja kaks kaotust andsid II liiga 1. turniiril D-alagrupis viimase ehk neljanda koha. II liiga 1. turniir toimus teisipäeva, 26. detsembri õhtul. Avavoorus läks Raplamaa JK vastamisi Tartu FC Merkuuriga ning võttis veenva 3:0 võidu. Väravate autorid olid Hendrik Väli, Ken Krister Maalinn ja Oliver Andres. Edasi turniir nii roosiliselt siiski ei läinud. Olgugi et Narva United FC vastu mindi juba kolmandal minutil Oliver Andrese väravast 1:0 juhtima, tuli kokkuvõttes vastu võtta 1:3 kaotus. Narva eest skoorisid ühe korra Stanislav Bõstrov ja Aleksander Mironov kaks korda.
Alagrupiturniiri viimases voorus tuli Raplamaa JK-le vastu Türi Ganvix JK, kes selle mängu ka võitis – tulemusega 4:1. Võitjate poolel lõi kaks väravat Rauno Kald. Ühe tabamuse lisasid Roman Zarovski ja Raido Kangur. Raplamaa JK ainsa värava eest hoolitses Ken Krister Maalinn. Raplamaa JK sai alagrupis neljanda ehk viimase koha.
Esikoha võttis Tartu FC Merkuur, kes turniiri kokkuvõttes sai kolmanda koha. II liiga 1. turniiri võitis JK Tabasalu, kes alistas finaalis 3:2 Tallinna FC Levadia III meeskonna.

Samal teemal

Raplamaa JK teenis hooaja teise võidu Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Raplamaa JK uus peatreener Roland Kulli jõudis ametis olla vaevalt nädal aega, kui võistkond võttis tema käe all ...
Raplamaa JK uus peatreener soovib tõsta võistkonna... Siim Jõgis / foto: Raplamaa JK. Raplamaa JK hooaja esimene pool on kulgenud üle kivide ja kändude. Üheteistkümne vooru järel ollakse teise liiga ...
Raplamaa JK näitas hambaid, ent leppis siiski kaot... Siim Jõgis / fotod: Siim Solman. Kui Raplamaa JK ja Tallinna Kalev III 20. mai õhtul staadionimurule astusid, oli oodata põnevat heitlust. Areeniks...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga