-3.4 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
RSAabits sai kaaslaseks töövihiku

Aabits sai kaaslaseks töövihiku

Helerin Väronen / foto: Aare Hindremäe.

Eelmisel aastal valmis „Koduvalla aabits“, mis kirjeldab Kehtna valda. Aabitsa autor on Mai Pärt, kes nüüd on valmis saanud ka „Koduvalla töövihiku“, mida esitleti 8. detsembril Kehtna lasteaia saalis.
Mai Pärt töötab Kehtna lasteaias Siller ja sealsed rühmaõpetajad olid talle abiks töölehtede valmimisel. Töölehed on üles ehitatud niimoodi, et need sobiksid erinevas vanuses lastele, ennekõike on nad mõeldud eelkooli ja algklasside lastele. Töövihiku kujundusliku poolega tegeles Kujunduskoda, keeletoimetaja oli Jane Markus.
Töövihiku formaat on piisavalt suur, et lastel oleks seda kerge kasutada. Kuigi töövihik on üsna värske, on selle vastu juba huvi tuntud küll. Raamatuga saab tutvuda Kehtna valla raamatukogudes ja lasteasutustes. Töövihikut jagatakse lähiajal ka kõigile Kehtna valla lasteaedadele ja koolidele.
Aabitsa ja töövihiku tegemise ajal olid Kehtna valla piirid praegusest väiksemad. Mai Pärt sõnas, et eks on mõtteid olnud kunagi täiendatud trükk välja anda, kuid hetkel ta väga tõsiselt selle peale ei mõtle.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare