6.6 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSAlu spordihoones on remont lõppenud

Alu spordihoones on remont lõppenud

Katri Reinsalu / foto: Siim Solman.

Oktoobris alanud remonditööd Alu spordihoones on jõudnud lõpule. Tänaseks on saalis juba esimesed kehalise kasvatuse tunnidki peetud.
Tegelikult viidi hoones ellu kaks eraldiseisvat projekti. Jätkuna eelmisel aastal tehtud töödele soojustati pallimängusaali katus, mis sai uue katte. Teise projektiga vahetati välja ka sama saali aknad.
Alu spordihoone administraator Madis Pärn ütles, et on tehtud töödega väga rahul. Esialgu oli ta veidi skeptiline plaani suhtes alustada remonti sügisel. Siis algab hooaeg ning spordihoone leiab aktiivset kasutust. Ehitustööd said aga niiviisi planeeritud, et need segasid võrdlemisi vähe. Uued aknad läksid esmalt ette ning alles siis eemaldati vanad. Pärn rääkis, et ehitajatel oli parasjagu tegemist, et kõverate seintega majale aknad ikka korralikult ette saada.
Uued aknad on vanadest hulga paremad. Enam ei pea neile võrke ette seadma, sest aknad on löögikindlad. Pärn rääkis, et veel peetakse plaani neile rulood ette panna. Kevadel ja sügisel kipub õhtupäike otse pallimängusaali paistma ja pimestav päike võib sportimise keeruliseks muuta.
Saal sai ka uued radiaatorid. Pärna sõnul on viimaste aastate jooksul spordihoonesse päris palju investeeritud. Saalis on uus põrand, tabloo ning korvpallikonstruktsioonid. Mõni aasta tagasi rajas vald õue mänguväljaku. Hoone katus sai eelmisel aastal osaliselt soojustatud ning sissekäigu juurde ehitati varikatus.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare