Payless Rapla mängib täna otsustavas karikafinaalis

0

Raplamaa Sõnumid

Täna, 20. detsembri õhtul toimub Sadolini spordihoones naiste korvpallikarikavõistluste teine finaalmäng, kus vastamisi lähevad OSK ja Payless Rapla naiskonnad.
Esimeses finaalmängus 11. detsembril Kristiine Pallimängude Majas tuli Payless Raplal tunnistada vastaste selget paremust tulemusega 88:62. Niisiis peab Payless Rapla teise ja otsustava mängu koduväljakul võitma vähemalt 27 punktiga, et karikavõitjaks tulla.
Kuna finaalis mängivad kaks madalama divisjoni naiskonda, ei saa sel korral kumbki võistkond kolmepunktiviskeid ette visata. Karikafinaali esimeses kohtumises viskas Payless Rapla esimesel poolajal kõigest 16 punkti, mis määras võitja sisuliselt juba ära. Rapla naiskonna resultatiivsemad olid selles kohtumises Katarina Tamm ja Kerli Haas, kes mõlemad viskasid neliteist punkti.