11.1 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSRapla turul avati uus lihakauplus

Rapla turul avati uus lihakauplus

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Rapla turul avatud uues lihakaupluses Rapla Lihameister OÜ on müügil Kehtnas Frank Kutter OÜ-s toodetud lihatooted.

Teisipäeva, 12. detsembri hommikul oli kaupluse avamisele kogunenud kümmekond klienti. Poe omanik Margus Laurimaa rääkis, et värsket liha müüva kaupluse avamine on olnud tema jaoks eluaegne unistus. Ka avamiskuupäev 12. detsember oli sümboolse tähendusega. Laurimaa ütles, et kaheteistkümnes kuupäev ja aasta kaheteistkümnes kuu olid valitud teadlikult – number 12 on tema õnnenumber.
Uus kauplus asub Rapla turuplatsi edelapoolses nurgas aadressil Taara 6, samas majas, kus aastate eest asus Aime pood. Esialgu saab seal maksta ainult sularahas. Margus Laurimaa rääkis, et müügilolevad lihatooted tulevad Kehtnas asuvast Frank Kutter OÜ-st. Kiire pilk letile avab tootevaliku – maasuitsu seakülg, seljakarbonaad, ribiliha, seafilee, seapraad, seajalg, guljašiliha, verivorst ja kruubivorst moodustavad kõigest ühe osa kogu valikust.
Laurimaa rääkis, et ettevalmistused kaupluse avamiseks kestsid üle poole aasta. “Lihakaupluse avamine oli üks minu unistusi. Täna sai see täidetud,” ütles ta. Omanik möönis, et asukoht ei pruugi olla küll kõige parem, kuid avaldas lootust, et kliendid leiavad koha ikkagi üles. Eriti jõuluperioodil, kui sealiha on eriti populaarne kaup. “Meil on kvaliteetsed tooted ja normaalsed hinnad. Usun, et kõik leiavad endale midagi sobivat,” sõnas Laurimaa. Loomulikult on plaanis aja jooksul kaubavalikut täiendada.
Omanikul on turuplatsi haldajaga kokkulepe, et platsi Rapla ühisgümnaasiumi poolne värav jääb avatuks ka siis, kui turu põhivärav on suletud. Siis pääsevad kliendid sealtkaudu kaupluse juurde.

6 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare