9.9 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSAvis Utilitas Rapla tegi Eesti Vabariigile omapärase kingituse

Avis Utilitas Rapla tegi Eesti Vabariigile omapärase kingituse

Rapla korvpallikool.

Laupäeval, 6. jaanuaril kohtusid Valga spordihoones selle hooaja suured rivaalid BC Valga-Valka/Maks&Moorits ja Avis Utilitas Rapla. Mäng tõotas tulla tasavägine, kuid teisel poolajal õnnestus Rap­lal kasvatada korralik edu ning visata Eesti Vabariigile sünnipäevaks 100 punkti ehk võita mäng seisul 100:79.
Mängust: Avis Utilitas Rapla algviisikus jooksid väljakule Devonte Upson, Gert Dorbek, Indrek Kajupank, Nolan Cressler ja uus mängija Dominique Hawkins. Mäng kulges esialgu väga punkt punktis ning muutus iga hetkega aina pingelisemaks. Veidi vähem kui kaks minutit enne esimese veerandi lõppu õnnestus Raplal minna juhtima 18:15. Edu suudeti kasvatada kaheksale punktile ning veerandaja võitis Rapla 23:15. Teist veerandit jätkati sealt, kus eelmisel veerandil oli pooleli jäänud – Kajupanga kahepunktiviske järel juhtis Rapla kümne punktiga 25:15.
Samal ajal hakkas oma enesekindlust tagasi saama Valga meeskond, kes vähendas vahe kuuele punktile 22:28. Cressleri kaks kahepunktiviset ja pealtpanek kasvatasid aga väga kiirelt külaliste edu taas kümnele punktile 32:22. Igale Rapla viskele oli Valgal kohe võrdväärne vastus olemas, kuid Rapla õnneks püsis vahe pikalt kümne punkti peal. Teise veerandaja lõppedes oli eduseis siiski vaid 41:36.
Kolmas veerand algas vastaste valusa kahesega, mille järel juhtis Rapla vaid kolme punktiga 41:38. Rapla mehed mängisid aga täiskäigul edasi ning eriti hea hoo sai taas sisse Kaldre, kes tõi meeskonnale 3+1 punkti ning lisas sellele kohe veel ühe kolmese. Veerandaja keskel juhiti juba 13 punktiga 55:42. Võidu kindlustamiseks oli oluline kasvatada vahet veelgi ning seda Avis Utilitas Rapla ka tegi – minut enne kolmanda veerandi lõppu oli vahe juba 20 punkti.
Kolmanda veerandi võitis Rapla meeskond 29:13 ning viimasele veerandajale mindi vastu eduseisul 70:49. Neljandal veerandil kasvas vahe püsivalt veelgi ning kuus minutit enne mängu lõppu oli Rapla ees 27 punktiga 81:54. Suur edu tähendas ka võimalust anda mänguaega kõigile mängule üles antud üheksale mängijale, kes kõik ka vähemalt kolm punkti protokolli kirja said. Kaldre kahepunktiviske järel oli Rapla sel hooajal esmakordselt visanud kolmekohalise arvu punkte ning võitnud BC Valga-Valka/Maks&Mooritsa meeskonda 100:79.
Rapla seekordsed resultatiivsemad olid Dominique Hawkins (25 p), Nolan Cressler (19 p) ja Devonte Upson (17 p, 6 lp). Järgmine mäng on juba kolmapäeval, kui Balti liigas minnakse vastamisi Jurmala korvpallimeeskonnaga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare