Avis Utilitas Rapla alistas kindlalt TTÜ KK

korvpall

Rapla korvpallikool / foto: Siim Solman

Laupäeval, 13. jaanuaril kohtusid Jüri spordihoones tabeli seitsmendal kohal olev TTÜ KK ja neljandal kohal asetsev Avis Utilitas Rapla.

Mäng algas väga tasavägiselt, kuid juba teisel veerandil pani Rapla siiski oma sõna maksma ja kokkuvõttes võitis mängu kindlalt 97:75.
Avis Utilitas Rapla algviisikus alustasid Devonte Upson, Indrek Kajupank, Nolan Cressler, Dominique Hawkins ja Sven Kaldre. Esimene veerand algas kohe vastaste kahesega, kuid Upson vastas sellele omakorda pealtpanekuga. Selliselt punkt punktis kulges kogu ülejäänud veerandaeg. Viimasel hetkel tabasid vastased aga veel ühe kahese, mis andis neile veerandaja lõppedes neljapunktilise edu 25:21.
Teise veerandi algul kasvatasid vastased vahe kuuele punktile, kuid õnneks rohkem mängu jooksul neil seda teha ei õnnestunud. Vähem kui kaks minutit pärast veerandaja algust panid raplakad uue käigu sisse ning tänu Hawkinsi, Kajupanga ja Kaldre korvidele tehti 13:0 spurt ja oldi nüüd ise seitsmepunktilises eduseisus 36:29. Teise veerandaja võitis Rapla väga kindlalt 30:13 ning poolajale mindi eduseisul 51:38.
Teisel poolajal ei lasknud Rapla jalga sirgeks ja jätkas kindlalt vahe kasvatamist. Kolmanda veerandaja lõppedes oli vahe juba 21 punkti, 78:57 ning mängu saatus põhimõtteliselt otsustatud. Ka neljandal veerandil jätkati endiselt täiskäigul mängimist ning vahe kasvas juba 28 punktile. Lõpuvile kõlades oli vahe küll veidi väiksem, kuid võit kindel 97:75. Kõik mängijad aitasid võidule kaasa vähemalt kahe punktiga ning väärivad hea mängu eest suurt aplausi! Resultatiivsemad olid Dominique Hawkins (21 p), Indrek Kajupank (15 p), Nolan Cressler (15 p), Sven Kaldre (12 p) ja Devonte Upson (9 p, 9 lp).

Samal teemal

Avis Utilitas Rapla korvialuseid jõude tuli täiend... Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Avis Utilitas Rapla värskeim täiendus Hunter Mickelson saabus Eestisse Poola liigast. Möödunud hooajal tegi ta hä...
Esimest hooaega välisliigas, ent vastas ikkagi tu... Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Avis Utilitas Rapla uus ääremängija Ervins Jonats (27, 203 cm) jõudis Raplasse reede, 7. septembri hommikul. Rapl...
Avis Utilitas Rapla täiendas ridu kahe ameeriklase... Raplamaa Sõnumid. Nüüd, kui uue Eesti-Läti ühisliiga alguseni jääb pisut rohkem kui kaks nädalat, hakkab ilmet võtma ka Avis Utilitas Rapla koossei...