4.9 C
Rapla
Teisipäev, 16 apr. 2024
RSKohila naiskond sõlmis lepingu kahe välismängijaga

Kohila naiskond sõlmis lepingu kahe välismängijaga

Ingrid Kangur, treener.

Kohila võrkpalliklubil õnnestus saada teiseks ringiks väga head täiendused uute välismängijate näol. Leidsime toetajad, kes olid nõus sihtotstarbeliselt toetama ja maksma kinni mängijate üleminekumaksud, et Kohila võrkpalliklubi naiskond saaks jätkata nii, nagu sügisesed eesmärgid said püstitatud.
Üks mängija – Polina Litvinenko, on väga kogenud, tehniliselt hea ja pikk (197 cm), kellest loodame võistkonnale suurt kasu. Teine mängija on Julija Liutikova, kellel pikkust 188 cm ning ukrainlannadele omaselt samuti tehniliselt väga hästi õpetatud. Laupäeval mängisid nad oma esimese mängu Kohila eest, Polina oli teinud naiskonnaga koos ühe trenni, Julija nägi väljakul võistkonnakaaslasi esimest korda. Sellest hoolimata olime võidule väga lähedal, esimene geim läks puhtalt kohanemisele (16-25), teise kaotasime napilt (23-25) ja kolmanda 21-25.
Kuna Tartu on Balti liiga tabeli liider ja pole siiani kaotanud ühtegi mängu, näitas see mäng selgelt, et Kohilal on võimalusi ja variante küll, et tõusta Balti liiga tabelis esialgu kaheksa sekka ning siis juba mängida medalile. Järgmised mängud on eeloleval nädalavahetusel Lätis, kus naiskond kohtub Jelgavaga, kes on tabelis kohe Kohila ees 9. kohal, ning RSU-ga, kes on 6. kohal. Jelgavaga mängis naiskond oma verinoore koosseisuga viis geimi (2-3) ja RSU-ga küll 0-3, kuid kõik geimid minimaalse vahega.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare