Kohila Vineer/Salutaguse Pärm U20 alistas Jõhvi ja pääses edasi

0

Ingrid Kangur, treener

Kohila Vineer/Salutaguse Pärm U20 tüdrukute võistkond mängis pühapäeval, 14. jaanuaril üleminekumängu ja võitis Jõhvit 3:1. Seega sai suur eesmärk täidetud.
Eelmine kord mängud veidi ebaõnnestusid ning oli oht jääda Eesti MV-l tavatult tagumistele kohtadele. Seekord andsid tüdrukud endist parima, said väga suurtest mõõnadest kahes geimis üle ning unistused täitusid. Imehea mängu tegi Anni-Ly Abel, kes lõi enamuse maha, mis ette anti. Teine löögikahur oli Kaisa Siimann. Väga häid serve tegid Karmel Kibuvits, Andra Aavik ja Isabel Kaerpõld ning neile kõigile tõstis pallid suhteliselt veatult ette nooruke Emma-Lota Piirmets. Kaitsetööl ja servi vastuvõtul tegi head tööd võistkonna pesamuna Mari-Ly Talas.
Lisaks kuulusid võistkonda Eva-Lotta Sikka, Gerda Schotter ja Eliisa Neigo. Juba veebruaris ootab ees EVF KV finaal, kus püüame tulla kahe parema sekka, et meistrivõistlustel mängida juba medalite eest.