Lauatennise seeriavõistlusel selgusid neljanda etapi võitjad

0
lauatennis

Siim Jõgis / illustreeriv foto: Siim Solman.

Laupäeval, 20. jaanuaril peeti lauatennise seeriavõistluse Rapla etapp, mis käimasoleval hooajal oli neljas. Võisteldi Valtu spordimajas ning läbiviija oli Aavo Bollverk. Meeste ja naiste koondarvestuses saavutas esikoha Anatoli Lans, kellele järgnesid teisena Liisi Koit ja kolmandana Valeria Sarõtseva. Sealjuures jäi finaalmatš Lansi ja Koidu vahel pidamata, sest Koit ei saanud vigastuse tõttu mängida.
Meeste arvestuses järgnesid Lansile Krister Erik Etulaid teise ning Aksel Laks kolmandana. Naiste konkurentsis oli kolmas Ketrin Salumaa. Kokku osales seeriavõistluse neljandal etapil 56 võistlejat. Senise hooaja kokkuvõttes moodustavad meeste esikolmiku Aksel Laks (235 punkti), Imre Korsen (222) ja Kalju Kalda (216). Naistest on esikohal Marika Kotka (160), kellele järgnevad Ene Laur (128) ja Ketrin Salumaa (110).
Hooaja lõpuni jääb kolm etappi. Järgmine neist toimub pühapäeval, 11. veebruaril Kohila spordihoones.