Naiste saalijalgpalli karikavõitja selgus Sadolini spordihoones

0

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Pühapäeval, 14. jaanuaril sai Sadolini spordihoones näha naiste saalijalgpalli Eesti tipptaset, sest terve päeva peeti karikavõistluste mänge.
Karikavõitjaks krooniti Pärnu JK, kes alistas finaalis FC Flora 1:0.
Turniirist võttis osa kaheksa naiskonda, kes olid loositud kahte alagruppi. Pärnu JK ja FC Flora pääsesid edasi B-alagrupist, kus mõlemad kogusid kaks võitu ning leppisid omavahelises kohtumises väravateta viigiga. A-alagrupist sai esimesena edasi Tartu SK 10 Premium, kes teenis seitse punkti, ning teise koha kindlustas kuue punktiga JK Tallinna Kalev. Poolfinaalis alistas Pärnu 2:0 Kalevi ning Flora oli 1:0 parem SK10-st.
Sarnaselt omavahelise alagrupimänguga, kulges finaalkohtumine võrdselt ning Pärnu suutis värava lüüa viimasel minutil, teenides sellega võidu. Pärnakate värava eest hoolitses Kairi Himanen. Kolmandale kohale tuli Tallinna Kalev, alistades 1:0 SK10 Premiumi. Esinelikule järgnesid Pärnu JK II, Tallinna FC Ajax, Tallinna FC Levadia ja Põlva FC Lootos.
Eesti karikavõitjaks tulnud Pärnu JK koosseisu kuulusid Jennifer Smirnov, Ketlin Saar, Ulrika Tülp, Kairi Himanen, Berle Brant, Aljona Sasova, Ljubov Maksimova, Kristina Bannikova, Heleri Saar ja Marie Saar.