Raplamaa JK kinnitati teise liiga koosseisu

0

Raplamaa Sõnumid

Eesti jalgpalli liit kinnitas 2018. aasta hooajaks II liiga koosseisu. Tavapäraselt on II liiga jaotatud kaheks tsooniks – Põhi/Ida ja Lõuna/Lääs ning mõlemas mängib 14 võistkonda. Raplamaa JK osaleb sarnaselt eelmise aastaga Lõuna/Lääne tsoonis.
Kokku mängib II liigas 28 meeskonda üheteistkümnest maakonnast. Lõuna/Lääne tsoonis mängivad järgmisel hooajal Viimsi JK, JK Tabasalu, Türi Ganvix JK, Viljandi JK Tulevik II, Tallinna JK Legion II, Raplamaa JK, FC Otepää, FC Kuressaare II, Pärnu JK Vaprus II, Tõrva JK, Paide Linnameeskond III, Pärnu JK Poseidon, JK Tallinna Kalev III ja Läänemaa JK. Teise liiga hooaeg algab 24.-25. märtsil, viimane voor on 28. oktoobril.
Pärast meistrivõistluste lõppu teenivad II liiga piirkondade võitjad õiguse tõusta otse Esiliiga B-sse. Piirkondades teisele kohale tulnud võistkonnad mängivad omavahel kodus-väljas printsiibil ning selle võitja saab õiguse pidada üleminekumänge Esiliiga B-s kaheksanda koha saavutanud võistkonnaga.