13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSVäravatesadu Sadolini spordihoones

Väravatesadu Sadolini spordihoones

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Möödunud pühapäeval, 7. jaanuaril jätkusid Sadolini spordihoones naiste saalihoki Eesti meistrivõistlused. Kaitseliidu Rapla maleva naiskond võttis vastu Eesti Maaülikooli SK. Sarnaselt selle hooaja varasemate vastasseisudega tuli ka seekord kodunaiskonnal vastu võtta kaotus. Seekord tulemusega 5:12.

Kaotus on küll kaotus, aga positiivse poole pealt tõi Kaitseliidu Rapla maleva naiskonna peatreener Tauno Sau välja, et viimastes kohtumistes on tema juhendatavad regulaar­selt skoorinud. See vastab tõele. Käimasoleval hooajal on Rapla naiskond mänginud Eesti kõrgliigas kõigest ühe mängu, kus nad väravat kirja ei saanud. Kõikides ülejäänutes on kirja saadud neli või viis tabamust.
Tõele au andes tuleb muidugi ka mainida, et kõigis nendes mängudes on Rapla naiskonnal tulnud tunnistada vastaste paremust. Seega – ründemäng toimib ja kui kaitsemängu veel lappida, võivad hakata paistma ka positiivsed tulemused.
Sau tõdes, et naiskonna mäng on läinud terve hooaja vältel järjest paremaks ja seda just ründefaasis. Selle saavutamiseks viidi tema sõnul sisse ka konkreetseid taktikalisi muudatusi. Aga kui kaugel võiks olla selle hooaja esimene võit meistrisarjas? Tauno Sau ütles, et selle nimel trenni tehaksegi. Loomulikult tahetakse võtta vähemalt üks võit. “Eriti magus oleks, kui see võit tuleks play-off’is kolmanda-neljanda koha mängus,” ütles Sau.
Kahjuks sai pühapäevane kohtumine Kaitseliidu Rapla maleva naiskonna jaoks alguse nukrate toonidega. Pärast kahe ja poole minutilist mängu oli Eesti Maaülikooli SK juba 0:2 eduseisus. Sealt edasi ei jõudnud Rapla naiskond kordagi ei viigini ega loomulikult mitte ka eduseisu. Külaliste mäng oli parem nii tehniliselt kui ka taktikaliselt ning nad valitsesid kohtumist algusest lõpuni. Küll aga ei tähenda see, et Rapla poolel ei oleks olnud eredaid hetki. Löödi ju tervelt viis väravat.
Esimese neist lõi Kristi Toomla seisuks 1:2, kui esimest kolmandikku oli mängitud 9.50. See tõi tagasi pisut lootust – ehk ikkagi jõuab kodunaiskond viigi või võidu nimel heidelda. Nii siiski ei läinud. Juba kuusteist sekundit hiljem oli pall taas Rapla väravas ning seisuks 1:3. Sealt edasi kulgeski mäng sellises rütmis, et igale kodunaiskonna väravale vastas Eesti Maaülikooli SK kolmega. Tulemuseks 5:12 kaotus.
Kaitseliidu Rapla maleva naiskonna poolelt lõi Kristi Toomla kaks, Mary Penter ühe ning Mai Laurimaa samuti ühe värava. Üks värav kanti Rapla kontosse vastaste omaväravana. Ühe resultatiivse söödu said kirja Anabell Kinkar, Marju Prosin ja Taagi Tellus. Vastaste poolelt olid resultatiivsemad Reti Väärt ja Kristin Penu, kes said mõlemad kirja neli tabamust.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare