11.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSTänugalal tunnustati Raplamaa elu edendajaid

Tänugalal tunnustati Raplamaa elu edendajaid

Katri Reinsalu / foto: Siim Solman.

Reede õhtu möödus Rapla kultuurikeskuses pidulikkuse tähe all. Raplamaa Omavalitsuste Liit (ROL) ning Kultuurkapitali Raplamaa ekspertgrupp kutsusid valitud inimesed Eesti Vabariigi 100 aastapäevale pühendatud ühisele tänugalale „Raplamaa tänab“. Õhtu jooksul pakuti mitmekesist meelelahutust ning tunnustati neid, kes on siinse elu edendamisse märkimisväärse panuse andnud.
Tänugalal jagati kultuurkapitali poolt välja seitse aastapreemiat, viis kultuuripreemiat ja
elutööpreemia. Ühiselt ROL-iga anti üle Raplamaa kultuuripärl. Omavalitsuste liit tunnustas omakorda kolme inimest hõbedase vapimärgiga ning andis välja Rapla Redeli preemia.
Kultuurkapitali elutööpreemia pälvis Tõnis Tõnisson koduloo uurimise, ajaloo talletamise ning pikaajalise ja südamega tehtud töö eest kohalikus maakonnalehes.
Kultuurkapitali ning ROL-i koostöös kuulutati tänavuseks kultuuripärliks Anneliis Kõiv kui Kohila kogukonna hing ja väsimatu tegutseja, loov mõtleja ning sõnaosav eeskõneleja.
Rapla maakonna tippauhinna Rapla Redel pälvis Märjamaa muusika- ja kunstikooli direktor Maiu Linnamägi oma hindamatu panuse eest maakondlike laulupidude, muusikasündmuste ja -konkursside organiseerimisel ning oma töö eest Raplamaa Noorte Puhkpilliorkestriga. Tunnustusega käib kaasas Rapla maakonna kuldne vapimärk ja rahaline preemia.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare