Järvakandis peeti lauatennise seeriavõistluse eelviimane etapp

0
lauatennis

Siim Jõgis / illustreeriv foto: Siim Solman.

Tänavused lauatennise seeriavõistlused hakkavad jõudma lõpusirgele. Laupäeval, 17. märtsil peeti Järvakandi kooli võimlas käesoleva hooaja eelviimane ehk kuues etapp. Osalejaid oli kokku 33.
Meeste arvestuses sai esikoha Aksel Laks, kellele järgnesid Allar Velner teise ja Madis Koit kolmandana. Naiste konkurentsis saavutas esikoha Marika Kotka vastavalt Ene Lauri ja Iris Rajasaare ees.
Kuna hooaja lõpuni jääb kõigest üks etapp, hakkab ka üldtabel ilmet võtma. Siiski tuleb sellesse veel korrektuure, sest parimate arvestamisel võetakse arvesse viie parema etapi tulemused. Hetkel juhib meeste edetabelit Kalju Kalda, kes on senise kuue etapiga kogunud 319 punkti. Talle järgneb Almar Rahuoja 305 ja Allar Oviir 301 punktiga. Naistest on kindlal esikohal Marika Kotka 256 punktiga. Teine on Ene Laur 170 ja kolmas Kristi Kruusimaa 148 punktiga.
Lauatennise seeriavõistluse viimane, seitsmes etapp toimub laupäeval, 7. aprillil Valtu spordimajas. Sellele järgnevad 28. aprillil Ennu Soodla mälestusvõistlused, millega tõmmatakse lauatennisehooajale joon alla.