-1.7 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
RSKaitseliidu Rapla maleva naiskond lõpetas põhiturniiri võiduta

Kaitseliidu Rapla maleva naiskond lõpetas põhiturniiri võiduta

Siim Jõgis.

Möödunud nädalavahetusel peeti viimased kohtumised naiste saalihoki Eesti meistrivõistluste põhiturniiril. Kaitseliidu Rapla maleva naiskonnal tuli kaotused vastu võtta nii Sparta spordiseltsilt kui ka Eesti Maaülikooli SK-lt ning see tähendab, et põhiturniir lõpetati võiduta.
Laupäeval, 3. märtsil oli Narva spordikeskuses Rapla naiskonna vastaseks Sparta spordiselts ning vastu tuli võtta kaotus tulemusega 5:11. Taagi Tellus ja Tiiu Varik viskasid mõlemad Rapla poolelt kaks väravat. Ühe lisas Mary Penter. Vastaste poolelt said kolm mängijat (Merli Süvari, Diana Klavan ja Nea Sipola) kirja kübaratriki. Sealjuures jagas Merli Süvari ka neli resultatiivset söötu.
Pühapäeval, 4. märtsil oli samas saalis Rapla naiskonna vastaseks Eesti Maaülikooli SK. Seekord olid kaotusnumbrid 2:13. Rapla poolelt tegid skoori Tiiu Varik ja Piret Paas. Vastaste poolelt oli resultatiivseim Jane Klavan viie tabamusega. See tähendab, et Kaitseliidu Rapla malev lõpetas põhiturniiri viimase ehk neljanda kohaga. Edasi tulevad play-off kohtumised, milles Kaitseliidu Rapla maleva naiskond mängib kolme võiduni põhiturniiri võitja SK LINK / Sakuga.

Naiste liiga
  M    V  VL    K   KL   Viik   Väravate suhe Punkte
SK LINK / Saku               12    8    2     2     0      0        70 – 36             28
Sparta Spordiselts           12    7    0     4     1       0        72 – 52             22
Eesti Maaülikooli SK      12    6    1     4      1       0        76 – 47             21
Kaitseliidu Rapla malev 12    0    0    11    1        0       40 – 12             3 1

VL – Võite lisaajal
KL – Kaotusi lisaajal

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare