6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSKellest saab Rapla Kesklinna kooli juht?

Kellest saab Rapla Kesklinna kooli juht?

Stina Andok / fotomontaaž Siim Solman.

Rapla Kesklinna kooli direktori konkursile laekus kokku neli avaldust, mille põhjal otsustas komisjon saata edasi kandideerima kaks. Need kaks kandidaati olid endine Rapla ühisgümnaasiumi direktor Aivar Pihelgas ja endine Rapla maavanem ning praegune Rapla ühisgümnaasiumi direktori kohusetäitja Tõnis Blank.
Veel mõned kuud tagasi Rapla ühisgümnaasiumi direktori kohusetäitjana tööle asudes oli Tõnis Blank pigem seda meelt, et on koolijuhina ametis kuni alalise direktori tööle võtmiseni, aga nüüdseks on Blank oma meelt muutnud ja ütleb, et töö on talle meeldima hakanud. Aivar Pihelgas tõdes, et teda ajendas kandideerima asjaolu, et ta pole siiani Rapla ühisgümnaasiumi oma südamest päriselt välja saanud.
Eile, 27. märtsil vestles komisjon mõlema kandidaadiga, et teha oma lõplik otsus. Vahetult pärast vestlusi kommenteeris Alar Mutli, et arutelu oli pikk ja tuline, kuid tulemusi ta veel avaldada ei saanud. Ta oli lootusrikas, et lähipäevil siiski avalikustatakse, kumb kandidaatidest valituks osutus.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare