Kohila võrkpallinoored pääsesid vabariiklikule finaalturniirile

0

Ingrid Kangur, treener

Neljapäeval, 22. märtsil toimus Kohilas võrkpalli 4.-6. klassi Miniliiga Põhja regiooni finaal, kuhu olid kogunenud maakondade parimad võrkpallurid.
Tegu on suure üleriigilise võistlusega, millest võttis kokku osa 75 poiste ja 86 tüdrukute võistkonda. Kohila gümnaasiumi tüdrukud saavutasid esimese ja poisid teise koha, millega mõlemad kindlustasid edasipääsu vabariiklikule finaalturniirile, kus kaheksa Eesti tugevamat tüdrukute ja poiste võistkonda hakkavad selgitama parimaid.
Kohila gümnaasiumi tüdrukute võistkonna eest mängisid Miia-Mari Piirmets, Helen Haljasorg, Maarja Pärg, Helina Vaikla, Liisi Rump, Greete Peters, Melanie Narjanen ja Merili Heinaru. Poiste võistkonda kuulusid Rauno Alviste, Paul Mihkel Maasalu, Jasper Jakobson, Robert- Heinrich Oolma, Riko Ilumäe ja Morris Tobi. Õpilasi juhendasid Ingrid Kangur, Katleen Kangur ja Madis Kesküla.