Otsin kodu

0

Alvinil ei ole mitte kedagi – kas Sina oleksid Tema Inimene?
Alvinil on kunagi kindlasti olnud kodu. Aga kahjuks see ei olnud hea kodu. See kodu ilmselt lõi Alvinit, sest iga kord, kui käsi talle läheneb, Alvin esimese asjana võpatab ja tõmbub eemale. Aga nii, kui saab aru, et tehakse pai ja mitte haiget, tuleb suur nurr ja kiisu hakkab paide all mõnusalt püherdama ja nautima. Kuigi tal on küllalt põhjusi olla inimestes hingepõhjani pettunud, ei ole Alvin seda – ta on endiselt ülisõbralik, armas ja usaldav kass. Alvin on leitud eelmisel aastal Kohtla-Järvelt. Ta on umbes 5-aastane kiisupoiss, väga rahuliku loomuga, armastab inimesi ja on harjunud ka teiste kassidega. Tal on tehtud kõik protseduurid, ta on vaktsineeritud, kastreeritud, kiibitud ja saanud parasiiditõrje.
Alvin otsib kodu, kus talle enam kunagi haiget ei tehtaks ja kus tema usk inimese headusesse saaks lõplikult taastatud. Kui arvad, et just sina võiksid olla see kodu, siis helista numbril 5360 8506 või kirjuta info@gabrieliloomadeelu.eu. Ole valmis, et enne kassi loovutamist saadetakse sulle ankeet kassipidamist puudutavate küsimustega või küsitletakse sind telefoni teel – Gabrieli hoiukodu eesmärk on nimelt leida igale kassile täpselt sobiv kodu ning vältida olukorda, et kassid uuesti tänavale satuvad.

Alvinist väike luuletus ka:

Alvin olen mina,
mul on roosa nina!
Mu kõrvad kaunilt kikkis,
nurr-mootor pole rikkis!
Mind pole raske pidada,
vaid vaja veidi sügada,
paarkümmend paid veel päevas –
see ongi seitsmes taevas!
Ma otsin endal kodu,
ja kirju terve rodu
nüüd tulema mul hakkab,
ja kui kirjasadu lakkab,
siis armas Gabriel,
hoiuperemees nii hell,
saab vastused teil saata –
ja mina muudkui ootan!

Kirjuta minu hoiuinimesele: info@gabrieliloomadeelu.eu

Loomasõbralikult Gabriel Vodolaztšenko